• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Śląsk przesyła słoneczko sloneczko2.gif

gotadora - nawet nie strasz, że na Mazurach nie ciekawie. Mój kuzyn pojechał właśnie na Mazury, w zeszłym roku był na wakacjach nad morzem i pogoda była straszna. W tym roku liczy na dużo słońca :tak:

Załączniki

• sloneczko2.gif
    sloneczko2.gif
    44,4 KB · Wyświetleń: 75
jestem już w domku! wszystko super, tylko jeden większy skurcz :-D lepiej jest niż było! ale to może być tez cisza przed burza:rofl2:no i dobrze, bo ja obstawiam sobie ten termin na przyszly weekend jednak mimo wszystko :tak:

Madzialenak za mną leżała dziewczyna, która czekała na 37 tydzień, skreślała dni w kalendarzu, wypuścili ją do domku leżeć, nie wiem kiedy znowu wróciła, ale właśnie w tym tygodniu urodziła - dotrzymała do terminu :-) więc i Ty też wytrzymasz :tak: trzymam kciuki &&&&&

dziewczyny pogoda się na prawdę robi letnia - także śmiało można jechać na Mazury, ja teraz to w sumie tak na uboczu Mazur, ale pochodzę z samego serca Mazur - z Giżycka i polecam każdemu okolice Giżycka :tak:

Gotadora, byłam w czerwcu w Rynie (na zamku), zwiedzaliśmy Wilczy Szaniec, Giżycko też odwiedziłam i myślałam właśnie o Tobie, że Ty stamtąd jesteś, ale że tam nie mieszkasz niestety :-)

reklama
Witajcie kochane,przepraszam z góry że będę tylko o sobie ale kompletnie nie miałam możliwości by Was czytać codziennie więc dopiero powolutku będę nadrabiać ale mam ogromną prośbę,możecie wkleić kiedy następuje implantacja zarodka,przeszukałam całe forum wyrywkowo i nie znalazłam a nie pamietam która z was wklejała,z góry bardzo dziękuje!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry