• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
aktualizacja dot. Domat

1. SZNURKI (7 sierpień) – syn Ernest
2. MILIAA (14 sierpień) – syn Marcel
3. ELONA (21 sierpień) – córka
4. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian
5. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
6. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
7. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka
8. SONY (18 październik) – syn Paweł
9. DOMAT (18 październik) - córka
10. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
11. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na 100% zatwierdzenie imienia przez tatusia )
12. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
13. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
14. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
15. HOLA (27 listopad) - syn
16. MALINUŚ (14 grudzień) – córka
17. MARTKA (27 grudzień) - syn
18. IKASIA (18 styczeń 2014)
19. MEMORIES (30 styczeń 2014)
20. DARII (2 luty 2014)

Hej dziewczeta :-)
Ja juz mam M przy sobie i mniej czasu na net ale nadrobilam wczorajszy dzien

Martka gratuluje synusia :-):-D po córeczke za jakiś czas wrócicie pewnie do kliniki ;-)

lawendowy gratuluje dobrego wyniku, to byla tylko formalnosc ;-)

Madzielanek Sebciowi został tylko miesiąc ale czas leci :szok: mysle ze te 2-3 tyg napewno wyrzyma

Dziewczyny ale pazdziernik sie szykuje , 6 was naliczylam :szok: A wlasnie co z Agapl...???

Ja jak tylko mąż poleci to biore sie za pranie i prasowanie bo mi juz niespelna 2 miechy zostaly więc wole juz miec to z glowy, pozatym wszystkie zakupy juz mam zrobione :-) brakuje mi tylko bujaczka
Wyciagam dzis męża na plaże, ja poleze pod namiocikiem, blizej wody to wiaterek powinien byc
Musimy poszukac jakiejs odludnej plazy ale to bedzie baaardzo trudne :baffled:
Milego weekendu :-)

Avocado...ja tez kochana robiłam tak, ze uprane i wyprasowane rzeczy do reklamowek wkladalam i zdalo egzamin.

Adus...zazdroszczę ci tego wyjazdu na plaze:tak: ja to już wiem, ze jak wyjde dziś z domu to umre:-D poczuje delikatnie goraco i już mi slabo...wiec ja dziś dla odmiany leze u siebie w lozku, przy okazji sprawdze te wszystkie rzeczy jeszcze raz do szpitala..bo jutro to nawet nie chce tego dotykać. meliska tylko i odpoczynek, bo już czuje, ze będę niezle swirowac przed tym pojsciem do szpitala...już tak niedługo mi zostało do zobaczenia Marcelka...:-D:-D:-D jestem przeszczesliwa i przerazona jednocześnie!

Lawendowy no to rewelacja...a powiedz mi kochana...kiedy Ty do procedury podchodzisz? bo mi umknęło...:zawstydzona/y:

Ikasia, nie mam zielonego pojęcia, kiedy to nastąpi. Byłam wczoraj na wizycie i okazało się, że jednak nie jesteśmy
w programie rządowym... Już nic mi się nie chce... Nie mam siły...
I nie dało rady nic wytłumaczyć panience z rejestracji. Zrobiła się opryskliwa i nieprzyjemna.
Czyżby ciąża tak na nią wpływała?!

Zapominałam Wam życzyć miłego weekendu.
Może chociaż dla Was będzie udany.

970637_605182259504694_1133453984_n.jpg

Cześć Dziewczyny,

Niestety, nie zdołam Was nadgonić, choć troszkę podczytałam.

Lawendowy - KOCHANA, MÓWIŁAM, ŻE BĘDZIE DOBRZE!!! :-D Bardzo się cieszę, startuj szybciutko do refundowanego IVF. EDIT: Dopiero doczytałam: dlaczego nie jesteście w programie? A w innej klinice się nie da? Jak to argumentowali?

Sylwia - gratuluję serduszka! :-) Bardzo się cieszę, bo wiem, jak bardzo na to czekałaś.

Gotadora - do mnie też położna przychodziła po porodzie, w zasadzie nic takiego nie powiedziała, co bym nie wiedziała - dużo bardziej przydatna okazały się odwiedziny sąsiadki, która jest rehabilitantką i nauczyła nas bezpiecznie i nieinwazyjnie podnosić dziecko (żeby nie uszkodzić bioderek, żeby nie potrząsać główką - są takie dość skomplikowane techniki, ale podnosi się faktycznie całe dziecko naraz) i też nosić na różne sposoby, żeby główka była w dobrej pozycji, naprawdę bardzo się to przydało przez cały okres noworodkowy i później.

A ja wciąż walczę z cukrzycą, schudłam już ponad 3 kg i martwię się... ale po 32 tygodniu umówię się na usg to ostatnie i zobaczymy, jak maleńka sobie radzi.

Proszę o dopisanie do listy, bo imię już się nie zmieni - synek nie pozwala, bo jest na "Mi", tak jak jego imię :-D - więc będzie MILENKA.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry