Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapomniałam zapytać jak tam gardełko??
Ja chodze do dr Kwietnia on pracuje w tym szpitalu na Kaminskiego wiec tam bede rodzic. A mi mówia tak :" na Kaminskiego???????? a dlaczego nie na Borowskiej przecież ten szpital jest nowszy i lepszy " no ale ja wiem ze jak cesarke bedzie robił mój lekarz to ja mu ufam i na pewno bedzie dobrze wkońcu prowadzi moja ciąże od początku. No wiec sie na porodówce nie spotkamy :-)Gosiu ja wybrałam szpital na Borowskiej. Jak na razie jedyny minus to taki, ze mają tylko dwie sale do porodów rodzinnych i 18 miejsc na oddziale. No, ale ja się nastawiam, że będzie miejsceI usłyszałam już oczywiście od kilku osób "tam???!!!" "a czemu tam????!!!" , ale żadna z tych osób nie miała doświadczenia z tym szpitalem, tylko jakieś zaszłyszane historyjki. Albo argument na nie tych osób, ze ten szpital jest taki wieeelkiii i można się zgubić...
Gosiu a jekiego lekarza wybrałaś w Medfeminie