• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oskaa no właśnie to są takie zakładane z przodu, z "dziurą" na cycka, w rozmiarze M.No fajne do karmienia, ale ja też chodzę w S-kach.co do spodni, to też mm od niej 40-tki, i większe i owszem, panel na brzuchu się trzyma, a ale w biodrach luźne, a przecież tu o brzuszek chodzi, więc takich się pozbywam :tak: hehe, dzięki! brzuszka już nie da się ukryć ;-)tyle czasu marzyłam o takim widoku, a teraz jakoś wciąż trudno mi w to uwierzyć :-D

reklama
Madzialenak, jutro jadę do dr na drugie śniadanie, czyli na 11. Muszę być wcześniej, bo jeszcze badania mam do zrobienia.

Martka, tez uważam, że bluzeczki mogą Ci się nie przydać. Obdaruj nimi koleżankę :tak:
A brzuszek masz pierwsza klasa :-) Śliczny :tak:

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa i porady :-)
O matko, ja też ciągle słyszę, jak mi dobrze, bo sobie siedzę w domu.A ja wolałabym pracować....chociaż i tak jest super,że nie muszę leżeć, ale coraz bardziej czuje ciążę, wreszcie, hehehehe ;-) brzuszek mnie "ciągnie", kręgosłup pobolewa, juz tak nie biegam po domu, jak na początku, ale też nie tylko "siedzę i pachnę". Co do wyboru szpitala, na początku myślałam o znieczuleniu zewnątrzoponowym, ale u nas w mieście jest to tylko w jednym szpitalu, który jest...kiepski.A tam, gdzie chcę rodzić odział gi-poł, noworodki, patologie itd. są super wyposażone, jakby sie coś działo z dzieckiem, a byłabm w innym szpitalu i tak dziecko trafiłoby do tego.A czas sie liczy...Pozatym, znam ludzi, bo tam pracuję, więc wychodzę z założenia,że krzywdy mi nie zrobią :tak:
Lawendowy, czytałam,że niezła nioska z Ciebie :-D jutro masz punkcję???

Marta brzuszek ładnie rośnie. U mnie znów te ciuchy które były za duże w 20 tyg teraz w 30 są prawie ok. Nie wiem jak to po ciąży będzie ;) Chodzę do szkoły rodzenia i ostatnio położna pokazywała pozy do rodzenia i jedna babka do niej, że ledwo daje radę z tymi brzuchem to wykonywać, a co dopiero rodzić. Położna się pyta ile do końca, okazało się że miesiąc, ta ją pocieszyła że brzuch jeszcze urośnie:tak: Mnie jest już ciężko, a już koncówki sobie nie wyobrażam.

Powiem Wam dziewczyny że zaczynam mieć mega naciągniętą skórę, czuję że ona już nie może się rozciągnąć, nie mam rozstępów ale coś mi się wydaje, że na koniec mogą wyjść.

reklama
martka piękny brzuszek:-D.

Oskaa smacznego hehe.

A mnie dzisiaj cały dzień boli głowa, niepotrzebnie robiłam tego sikańca:wściekła/y:. Jak myślicie, kiedy najwcześniej mógłby wyjść pozytywny przy blastkach? Beta dopiero w poniedziałek. ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry