• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie.
Temat szpitali :) nie poruszam, sama pracuję w służbie zdrowia i wiem z czym to się je i jak może być różnie.
Miliaa kochana ty się wyczekasz, ale będzie Ci to wynagrodzone ;) Nieważne czy piątek czy poniedziałek.
Lawendowa kurka nioska z Ciebie niezła, tyle aż pęcherzyków na jednym jajniku. Mnie by chyba rozerwało. Niech dzieciaczki ładnie rosną. Zapomniałam zapytać jak tam gardełko??
Eloa czekamy na relację i życzymy powodzenia.
Gotadora ja też bym latała, ale moje nogi nie wytrzymują. Ostatnio po spacerze do teraz bolą mnie pachwiny.

Co do rad od znajomych to już tego nie wytrzymuję :wściekła/y: pytają jak się czuję, a jak im odpowiadam że mnie pachwiny bolą, to zaraz z każdej strony rady, że za mało się ruszam....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kur.....jego mać skoro tak lekarz zaleca to niech mnie w pit pocałują!!! Co oni kur:wściekła/y:..... myślą, że ja bym nie wolała żeby wszystko było dobrze i mogłabym sobie latać ile wlezie???
Mój maluje sypialnię już drugi dzień i tylko sufit mam pomalowany. Niestety biała farba Śnieżka jest do dupy, nie pokryła chociaż malowane dwa razy jasno niebieskiego sufitu. Teraz kupił Duluxa i mam nadzieję, że jak wyschnie to już będzie perfekt. Przeraża mnie fakt, że trzeba jeszcze pokryć ściany które są w kolorze śliwki węgierki :))) Oj się mój nakurw...e. Sam biedny borok musi to wszystko robić.

Milagros z początku tak było, ale później się opanowałam i odrzuciłam większość rzeczy. No i te drogie też. Zabawek nie mam, może coś dostanie. Jak chcesz wszytsko kupować to zaręczam, że te 1500 zł możesz pomnożyć razy 5 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Sony na taki kolorek jak śliweczka to koniecznie trzeba solidnie dobrym podkładem pojechać bo inaczej to się można zapłakać:baffled:. mnie osobiście bardzo dobrze malowało sie dekoralem.

milagors jakbyś gdzieś znalazła kocyk albo pościel w kotki to daj mi znać bo ja szukam nie mogę znaleźć. Ja na razie mam tylko trochę ubranek i dziś przyszedł kosz mojżesza. szukam teraz pościeli i kocyków.

Witjcie dziewczyny :-)

Sylwia ja też będę rodziła na Żelaznej :-) Widzę, że obydwie jesteśmy pacjentkami dr Stokłuski :-)

Lawendowy sen pięknie tych pęcholków naprodukowałaś.

Przepraszam, że tak strasznie wyrywkowo... Ale nie doczytałam Was dokładnie :zawstydzona/y:

Ja od dwóch dni jestem nieprzytomna, bo mam 2 noce nieprzespane. Walczę o zdrowie mojego najukochańszego pieska.
Dzisiaj już nie wytrzymałam i się strasznie rozpłakałam u weterynarza. Lekarz się zajmował nim 5 h kroplówki, zastrzyki.... A najgorsze, że nie wiadomo co mu jest. Badania nic groźnego nie wykazują. W niedzielę w nocy o 2 mnie obudził i zaczął piszczeć. Patrzę a on ma bąbel na bąblu. Od razu w samochód i do wet. A później doszły mu jeszcze okropne sensacje żołądkowe z krwią...

Życzę Wam Kochane miłego i spokojnego dnia

AKTUALIZACJA dot Hola - IMIĘ SYNKA :-)

SIERPIEŃ

1.
ELONA (14 sierpień) – córka
2. MILIAA (czekamy na decyzję lekarzy 16.08 czy 19.08?) – syn Marcel
3. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian

WRZESIEŃ

4. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
5. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
6. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

7. SONY (18 październik) – syn Paweł
8. DOMAT (18 październik) - córka
9. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
10. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na 100% zatwierdzenie imienia przez tatusia )
11. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
12. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
13. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

14. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
15. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

16. MALINUŚ (14 grudzień) – córka
17. MARTKA (27 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

18. IKASIA (18 styczeń 2014) - córka
19. MEMORIES (30 styczeń 2014)

LUTY

20. DARII (2 luty 2014)

MARZEC

21. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
22. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

Hej kobietki :-)
Mam do was pytanko, dostałam od mojej siostry koszulki do karmienia, z H&M na ramiączkach grubych o z krótkim rękawem, ja generalnie noszę S,.Fakt, conieco biust mi się powiększył, ale te koszulki wciąż są na mnie za duże , zastanawiam się, czy jest szansa,że ja do niech "dorosnę"? czy je oddać znajomej ciężarówce większej ode mnie i nastawić się kupowanie po ciąży?Przypominam,że jestem na półmetku...I co zrobić? :confused:A melonik rośnie!!!
DSC04530.jpg

Załączniki

• DSC04530.jpg
    DSC04530.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 67
martka jeśli chodzi o ciuszki typowo ciążowe, to ja przed ciążą nosiłam S i te ciążowe też kupowałam S i są na mnie dobre, nawet teraz (a u mnie już 31tc). A jaki to rozmiar tych koszulek od siostry? Bo jeśli teraz są na Ciebie duże, to już tak raczej będzie. Mi też koleżanka przyniosła z H&M ciążowe spodenki r.40, ale ja się w nich topię.

Śliczny brzuszek :-)

Ostatnia edycja:
MARTKA ale masz zgrabny brzusio :))) i jaka laska z Ciebie! no no ;) SONY mnie znowusz wqu..... na maxa jak ktoś mi mowi a ze skoro na zwolnieniu i leze to taka wypoczeta i tak mi dobrze.. Ja pier... wiekszej bzury w ciązy chyba nie slyszalam wtedy robie sie bardzo nie mila bo co to za qźwa odpoczynek??? gnaty bolą, czas sie wlecze, do tego stres, gorsze krazenie i ciagle cos. Glupio-madre gadanie, nóż sie w kieszeni otwiera co?? wiec nie dziwie sie twoich reakcji :D HOLA to widze ze imie juz pozostanie :D super :))) SYLWIA dobrze piszesz, b. ważny jest sprzet w szpitalu, szczególnie jeśli staje sie w obliczu ryzyka przedwczesnego porodu tak jak u mnie, szpital z b. dobrym oddzialem neonatologii stał sie priorytetem przy finalnym wyborze.. no i drugi lekarz prowadzacy tez który tam pracuje :) ELONA kciuki za jutro&&&& jestes dzis liderką ;)

reklama
Martka uważam tak jak Oskaa, ja mam tak samo, noszę ten sam rozmiar co przed ciążą tylko ubrania ciążowe, spokojnie możesz oddać koleżance te bluzeczki. Zgrabny brzuszek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry