SonySony
Fanka BB :)
Witajcie.
Temat szpitali
nie poruszam, sama pracuję w służbie zdrowia i wiem z czym to się je i jak może być różnie.
Miliaa kochana ty się wyczekasz, ale będzie Ci to wynagrodzone
Nieważne czy piątek czy poniedziałek.
Lawendowa kurka nioska z Ciebie niezła, tyle aż pęcherzyków na jednym jajniku. Mnie by chyba rozerwało. Niech dzieciaczki ładnie rosną. Zapomniałam zapytać jak tam gardełko??
Eloa czekamy na relację i życzymy powodzenia.
Gotadora ja też bym latała, ale moje nogi nie wytrzymują. Ostatnio po spacerze do teraz bolą mnie pachwiny.
Co do rad od znajomych to już tego nie wytrzymuję
pytają jak się czuję, a jak im odpowiadam że mnie pachwiny bolą, to zaraz z każdej strony rady, że za mało się ruszam....

Kur.....jego mać skoro tak lekarz zaleca to niech mnie w pit pocałują!!! Co oni kur
..... myślą, że ja bym nie wolała żeby wszystko było dobrze i mogłabym sobie latać ile wlezie???
Mój maluje sypialnię już drugi dzień i tylko sufit mam pomalowany. Niestety biała farba Śnieżka jest do dupy, nie pokryła chociaż malowane dwa razy jasno niebieskiego sufitu. Teraz kupił Duluxa i mam nadzieję, że jak wyschnie to już będzie perfekt. Przeraża mnie fakt, że trzeba jeszcze pokryć ściany które są w kolorze śliwki węgierki
)) Oj się mój nakurw...e. Sam biedny borok musi to wszystko robić.
Milagros z początku tak było, ale później się opanowałam i odrzuciłam większość rzeczy. No i te drogie też. Zabawek nie mam, może coś dostanie. Jak chcesz wszytsko kupować to zaręczam, że te 1500 zł możesz pomnożyć razy 5
Temat szpitali
Miliaa kochana ty się wyczekasz, ale będzie Ci to wynagrodzone
Lawendowa kurka nioska z Ciebie niezła, tyle aż pęcherzyków na jednym jajniku. Mnie by chyba rozerwało. Niech dzieciaczki ładnie rosną. Zapomniałam zapytać jak tam gardełko??
Eloa czekamy na relację i życzymy powodzenia.
Gotadora ja też bym latała, ale moje nogi nie wytrzymują. Ostatnio po spacerze do teraz bolą mnie pachwiny.
Co do rad od znajomych to już tego nie wytrzymuję
pytają jak się czuję, a jak im odpowiadam że mnie pachwiny bolą, to zaraz z każdej strony rady, że za mało się ruszam....

Kur.....jego mać skoro tak lekarz zaleca to niech mnie w pit pocałują!!! Co oni kur
..... myślą, że ja bym nie wolała żeby wszystko było dobrze i mogłabym sobie latać ile wlezie??? Mój maluje sypialnię już drugi dzień i tylko sufit mam pomalowany. Niestety biała farba Śnieżka jest do dupy, nie pokryła chociaż malowane dwa razy jasno niebieskiego sufitu. Teraz kupił Duluxa i mam nadzieję, że jak wyschnie to już będzie perfekt. Przeraża mnie fakt, że trzeba jeszcze pokryć ściany które są w kolorze śliwki węgierki
Milagros z początku tak było, ale później się opanowałam i odrzuciłam większość rzeczy. No i te drogie też. Zabawek nie mam, może coś dostanie. Jak chcesz wszytsko kupować to zaręczam, że te 1500 zł możesz pomnożyć razy 5
Ostatnia edycja:
. mnie osobiście bardzo dobrze malowało sie dekoralem.
A melonik rośnie!!!