• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Elona liderem :-)

1.
ELONA (14 sierpień) – córka

2. MILIAA (czekamy na decyzję lekarzy 16.08 czy 19.08?) – syn Marcel
3. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian
4. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
5. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
6. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena
7. SONY (18 październik) – syn Paweł
8. DOMAT (18 październik) - córka
9. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
10. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na 100% zatwierdzenie imienia przez tatusia )
11. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
12. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
13. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena
14. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
15. HOLA (27 listopad) - syn
16. MALINUŚ (14 grudzień) – córka
17. MARTKA (27 grudzień) – syn Eryk
18. IKASIA (18 styczeń 2014) - córka
19. MEMORIES (30 styczeń 2014)
20. DARII (2 luty 2014)
21. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
22. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

Witajcie kochane. przepraszam ze ostatnio sie nie udzielam ale staram się was podczytywać i być na bieżąco.
Elona trzymam mocno kciuki za szybciutkie i bezproblemowe cc!!!!:tak:Miliaa za twoje już niebawem również:-).
Lawendowy sen za twoje liczne jajusia i absolutny brak hiperki też tańcujemy z Karolkiem i Rudim:happy:.
Avocado dobrze czytać ze u ciebie i Malutkiej wszystko w porządku:tak:

Agapl oby mala znalazła sobie inną trampolinę niż twój biedny pęcherz:baffled:

Madzialenak ty już też na wylocie i już niedługo będziesz trzymać na kolanach nie brzuszek tylko Sebastiana

Gotadora rozumiem że u ciebie i Twoich maluszków wszystko się unormowało i szyjka się uspokoiła. Ty tu teraz jedyna dubeltowa mamusia jesteś i w dodatku dubeltowo dzielna:happy:

Dziewczynki do wszystkich imiennie się nie dam rady zwrócic po takiej dlugiej przerwie za co przepraszam. Mimo tego za wszystkie mamusie i wszystkie maluszki mocno trzymam kciuki.

Wszystkim życzę spokojnego i udanego dnia.

gotadora odbiło mi dzisiaj przed świtem. Miałam taki piękny sen, że pokazały mi się dwie krechy, więc pobiegłam zrobić sikańca. I oczywiście jedna, ale nie mogło być inaczej w czwartej dobie:baffled:. No, prawie piątej;-). A Twoje placuszki musiały być pyszne, poszukaj może w necie takich pyszności dla diabetyków:-p.

reklama
Madzialenak w rzeczywistości ręka wyglądała gorzej, nie mogłam sama sobie zdjęcia zrobić, więc mało widać, ale już powoli siniak zanika

Mazanka faktycznie w 5 dobie to za wcześnie na sikańca, ale nie martw się już niedługo zobaczysz dwie kreseczki :tak:
a takie placuszki jakby były dietetyczne to już nie będzie to samo, ale cukier mi spadł do normy szybko, więc nie było źle :-)

Lawendowy Sen a tak mnie dzisiaj naszło na avatary :-D ale na razie chyba uśmiech zostanie

Hola nareszcie się odezwałaś :-) 24 sierpnia mam wizytę i się okaże jak tam moja żyrafa, ostatnio się nie zmieniła. Mały mam wrażenie że przeniósł się ciut wyżej bo robi wygibasy wokół pępka, czasem tak śmiesznie to wygląda, bo pępek wklęśnięty, a wokół góry, nazwałam to morskim okiem :-D w ogóle to tak nie chce mi się leżeć, tak mnie zaczęło nosić, bym sprzątała, prała ... :eek: Holcia pisz do nas częściej jak się czujecie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry