madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa czy Tobie też brzuch mocno opadł, ja jak siedzę to czuje go na udach
nawet nie wiem kiedy to się stało.
nawet nie wiem kiedy to się stało.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nawet nie wiem kiedy to się stało.
A dlaczego tam???!!!! ..... Bo qrwa tak!!!!!!!!!!!!!....
Miałam taką ochotę na słodkie, ze zjadłam loda, pączka i teraz kończę m&m's-y
No, ale co nie będę synkowi odmawiać 

Pralka jak prała, to w jedną stronę bęben chodził cicho a w drugą jakby o coś ocierał. Okazało się, ze do wymiany silnik. Już jest ok. I tak, pralka jest ładna, ma fajne programy i chodzi dość cicho :-) Nie wiem czy byłyście na warsztatach Mamo to Ja? Tam była prezentowana pralka Samsung Eco Bubble, ale na 100% ta z najwyższej póły!!! Jak prała to dosłownie cicho jak "mysz pod miotłą" ;-), no dosłownie nic nie było słychać, nawet przy wirowaniu. No to moja tak nie chodzi, ale też dość cicho, więc jest ok :-) I na koniec prania pioseneczka
tu już Samsung trochę przesadził, no ale jest wesoło 
Ale Ci fajnie, już za chwileczkę będziesz całować swoje maleństwo :-)
tak, u mnie dziś też położna środowiskowa była i też było pytanie o szpital
no przeciesz wie,że ja z bliźniakami i jest tu tylko jeden najlepszy szpital i że cc jest najbezpieczniejsze dla takiej ciaży jak moja z tyloma komplikacjami i w moim wieku, nie mówiąc już o tym,że mój dr tam właśnie robi cc
no ale cóż wymagać ;-) bardzo trudno zapamietać, a widziałyśmy się kilka razy, tylko że jakoś pamiętała,że miałam glukoze zrobić, no jaja ... ja dziś też zgrzeszyłam - zjadłam moje ulubione placki z jabłkami z syropem, ale malutko
no za godzine się okaże co tam na wyświetlaczu się pojawi.