• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
LAWENDOWY tak jak pisałam najlepiej już skończyc ten temat zanim napisze sie za dużo bo poprostu nie zrozumiałaś tego co starałam Ci się przekazać, więc nie ciągnij go już dalej proszę bo żadnej z nas nerwy szczególnie teraz nie służą, dobrze to wiesz . Lepiej spożyć resztki energii na coś przyjemniejszego MADZIALENAK czytałam to juz kiedyś jak wysyłałaś i szczerze tak jak MILAGORS też wybrałabym Swissmed gdyby nie to że sa I stopnai ref. no i ten koszt bo po finansowej przygodzie z IVF i kosztach prowadzenia ciąży to jednak nie mały wydatek a nam przeciez coś od służby zdrowia też się należy

Hej dziewczynki!
ja tylko wpadam na chwile, zeby napisać co u mnie. Bo internet na telefonie to jakas patologia i nie moge ogarnąć, żeby wam poodpisywac.

Ja wczoraj w nocy dostałam skurczy, podpieli mnie pod ktg i wyszło, ze coś się dzieje, wiec ja cala w skowronkach latalam... No ale niestety wszystko minęło. Dalej w dwupaku.
Dziś na obchodzie juz na 100% powiedzieli, ze cc albo piatek albo poniedziałek. Jutro mam miec usg z przepływami, podgladniemy maluszka no i jeżeli łożysko bedzie dawało jeszcze rade to poniedziałek, jeżeli nie piatek...
Także jak juz mam jakas datę to lepiej od razu mi się żyje :D

Jutro kciuki trzymajcie za mnie, żeby moze podjęli jednak decyzje o tym piątku, chociaż mówią, ze lepiej jak dzidzia siedzi jak najdłużej w brzuszku...

Pozdrawiam was!!

MILLIA dobre wieści :)))) To jednak możesz mieć kolejną sobote w dwupaku więc kolejna impreza z lodami i chipsami ;) Marcelek jest juz tak duży że i w piątek cc będzie dobre więc zycze Ci zeby Ci poszli na reke i nie trzymali az do poniedzialku ;)

Miliaa a ja już myślałam, że Ty już rozpakowana :sorry2:a Tu nie, ale piątek tuż, tuż więc trzymam kciuki za jutrzejszą decyzję lekarzy aby jednak w piątek pozwolili Ci się cieszyć synkiem po drugiej stronie brzuszka :-).

kobitki - mam prosbe. NA GWALT POTRZEBUJE KUPIC MENOPUR. pomylka z recepta od lekarza, teraz nie ma jak odebrac recepty i wykupic lekow - nie moga z danii leciec tylko po recepte. pls - jak zostalo wam 3 czy 4 ampulki czy ile. dajcie znac na privie- odkupie. jestem z deka zdesperowana

reklama
Ehhh, dziewczyny bardzo bym chciała juz tulić synka, ale wiem, ze to teraz robie to dla jego dobra. Wiadomo, ze im bedzie dłużej w brzuszku tym dla niego lepiej. Póki nic się u mnie nie dzieje to siedzi. W sumie to dużo rozwikla jutrzejsze usg...
Może być też ten poniedzialek, juz i tak bliżej niż dalej... Ale 3 tygodnie na patologii to juz patologia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry