reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc Dziewczyny,

Miliaa trzymam kciuki za szybka cc &&&&&&&&&&& &&&&&
A kiedy Twoj profesorek wraca z urlopu??? Mam nadzieje,ze personel nie czeka na niego. Biora jednak pod uwage stan pacjentki.

Aduś i Kate zaciskam kciuki rowniez za Wasze wizyty &&&&&&&&&&&&&&

Gieniek
biggrin.gif
ale fajnie,ze do nas zajrzalas :-) Twoje maluchy juz takie duze nie wiadomo kiedy ten czas tak zlecial.

Sylwia, super,ze pecherz juz Cie nie boli. :tak: A jesli chodzi o mnie, to dziekuje czuje sie dobrze. Ciezko jest mi tylko znosic tutejsze upaly. Staram sie codziennie chodzic choc na krotki spacer ale czasem jest to niemozliwe.

Mazanka, widze,ze juz niedlugo oficjalnie znajdziesz sie na naszej liscie;-). Kiedy idziesz na bete ???

Madzialenak, super,ze sen powrocil. Ja rowniez wstaje w nocy do toalety srednio po 5 razy w nocy . Na szczescie klade sie o od razu zasypiam.

Lawendowy, powodzenia w poniedzialek!!!!:-)

Milego dnia Dziewczyny!!!

Ostatnia edycja:
agapl beta dopiero w poniedziałek, czas strasznie się wlecze:baffled:.

Mojej siostrze wyznaczyli termin cesarki 4 dni przed wyznaczoną datą porodu i nie dotrwała, chwyciły ją bóle w noc przed cesarką i urodziła naturalnie. Chyba specjalnie tak długo ją trzymali.

Miliaa współczuje, że oni tak przeciągają, to stresujące i meczące psychicznie, no ale dasz radę. Może czekają aż ten profesor wróci i sam zrobi cc, trzymaj się.
my za godzinę wyjeżdzamy do szpitala na wizytę, też się martwię, że znowu nie podejmą konkretnych decyzji co do cc, a Hania dalej ułożona pośladkowo... Za każdym razem trafiam na innego lekarza, który tylko przeciąga podjęcie decyzji licząc, że to następny lekarz zdecyduje. Tutaj nie ma lekarza prowadzącego tylko jest wyliczanka i przez to nikt nie czuje się za mnie w pewien sposób odpowiedzialny. Miłego dnia Wam życzę.

Lawendowy... Matko! Co się dzieje!!!???

Ja dzwoniłam do profesora, ma wrócić do pracy w poniedziałek, powiedzial, żebym była na czczo na wszelki wypadek...a jak nie to wtorek na 100% :)
Wiecie oni przedłużają mnie, bo ja nie mam skurczy, przeplywy ok, łożysko stare ale nadal wydolne inic się nie dzieje, sznurki to przynajmniej miała skurcze a ja zupelnie nic. Dziś przy badaniu widac bylo, ze szyja zamknięta trzyma :) inne plany były...
Najważniejsze, ze bede juz pod opieka mojego prof kochanego od poniedziałku, on się mną zajmie odpowiednio! :D

lawendowy_sen bardzo mi przykro z powodu babci, ja ze swoją jestem bardzo związana i nie wiem, jakby to było, nawet nie chcę pomyśleć, mój dziadziuś (jej mąż) odszedł 15 lat temu i wtedy też to bardzo przeżyłam.
Wiem, że nic nie ukoi Waszego bólu, ale może babcia się postara tam w niebie o maluszka dla Was:) Często tak się dzieje, że jedno życie gaśnie, a rodzi się kolejne:)

reklama
Do góry