• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Milagros nawet nie wiesz jak bym chciała urodzić już a tu kurcze nic się nie dzieje :no: Z chęcią oddam moją szyję w dobre ręce. Sebastian już jest naprawdę duży, boli mnie jak się wierci. Dziś kilka razy przebiegłam się po schodach w domu i nic, już nawet słabo mi się nie robi, mam mnóstwo energii w sobie. Następne Ktg mam w środę.

Jutro jestem myślami z Tobą, niech szyjka ładnie trzyma.

Madzialenak Ty to się trzymasz :-) Sebkowi tak dobrze w brzuszku jest, czytałam ostatnio o teorii naukowców, którzy twierdzą że to dziecko daje impuls do organizmu mamy że ma się rozpocząć poród czyli decyduje kiedy chce przyjść na świat :tak: Zeby nie było tak że chwile przede mną urodzisz i sie spotkamy na Zaspie bo ja juz po przejsciu nawet 50 m czuje sie jakby coś miało się zacząć dlatego boje się wstawać. Ja i moja siostra starsza obie urodziłyśmy się ponad 2 tygodnie po terminie!:szok:

Milagros kciuki za jutro :tak:

milagors kciuki za jutro &&&&&&&&&&&&&& :-)
Madzialenak no Sebusiowi się nie spieszy. To może pogadaj do niego :-D że już gotowa jesteś :tak:

Kurde mi zawaliło zatoki :baffled: Głowa boli.
Powiem Wam, ze mi już też co raz ciężej, szczególnie wieczorem.

Lilia, ja własnie stoję przed tą sama decyzją, co Ty - kiedy badać progesteron.
Ale chyba pójdę na badanie 7,8 dpt.

Ja mam jeszcze troszkę czasu na podjęcie tej decyzji, ale wole wiedzieć co i jak wcześniej :tak:

madzialenak - mogę podrzucić jeszcze mój i męża samochodzik, bo coś ostatnio takie zakurzone :tak: A poza tym ja proponuję, żebyś wypowiedziała Sebusiowi umowę najmu, bo mieszkanko coś małe się dla niego robi :-)

milagros -
ja napewno nie będę spała o tej godz., ponieważ od 7.00 zamierzam już być na drabinie i będę myła okna, więc o 9.00 jak najbardziej będę trzymała kciukasy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry