• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziekuje dziewczyny za rady! Ja robie tak ze spuszczam troche pokarmu reka wlasnie ale w nocy to koszulkę mam mokra. Mój maz z tego wszystkiego ma największy ubaw :D dla mnie też bolace piersi i pęknięty sutek na najgorsze z najgorszych w połogu...reszta ekstra!
Rana goi sie szybko, właściwie w 2 dobie juz biegałam po oddziale z maluszkiem na rękach! tylko nie poddawać się i wstawać od razu, umyć się, ogarnąć a wszystko bedzie dobrze!
Cc jest super! Jestem baaaardzo zadowolona, ze tak zdecydowałam.
wiecej napisze jak odpalę kompa w końcu po miesiącu, ale teraz wiem o czym mowily dziewczyny mimo wszystko nie ma się juz czasu ani siły na internet :)

reklama
Dzisiaj jadę na ktg bo mam zalecenie ze szpitala aby robić co 3 dni. Mam nadzieję, że nie odmówią mi wykonania ktg mimo , że wypisałam się na własne żądanie. Dzisiaj z rana miałam 2 bolesne skurcze, może sama się zacznie akcja porodowa, tak bardzo na to liczę.

Madzialenak powodzenia na ktg ... wow zostało Wam 3 dni!

Baby-loading---please-wait.png

Załączniki

• Baby-loading---please-wait.png
    Baby-loading---please-wait.png
    4,3 KB · Wyświetleń: 114
madzialenak - Ty już za kilka dni rodzisz, ale to zleciało ;-) Powodzenia na ktg. Trzymam kciukaski.
Ja czekam na @ powinna być już niebawem i zaraz po biegnę do lekarza, żeby mnie przygotował do crio. Mam nadzieję, że już nic nie stanie mi na przeszkodzie i w październiku zabiorę moje maluchy :-)

A tak na marginesie będę miała podane 2 zarodki 3-dniowe. Kiedy mam sprawdzić progesteron, bo w mojej klinice nie ma zwyczaju go badać :-(

Lilia, ja własnie stoję przed tą sama decyzją, co Ty - kiedy badać progesteron.
Ale chyba pójdę na badanie 7,8 dpt.

Madzialenak, Ty już odliczasz do trzech? :-D
Jak ten czas leci. Ale to dobrze, bo już lada dzień będziesz miała najukochańszego faceta na świecie, przy sobie.
No i powodzenia na ktg. Szpital nie może odmówić Ci wykonania badania. W razie odmowy, poproś o te decyzje na piśmie.

madzialenak powodzenia na ktg, szpital nie może odmówić Ci wykonania badania.
Aduś ja też już panikuje, zaczęłam końcowe odliczanie- zostało 9 dni.
jutro jedziemy do szpitala na badania przygotowujące do cc i spotkanie z anastezjologiem. Wczoraj byliśmy jeszcze na zakupach po ubranka na 50 cm, bo nie miałam takich, a wydaje mi się, że Hania nie będzie miała 56cm tak jak zakładałam przy robieniu zakupów.
Miłej niedzieli dla wszystkich. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry