• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Avocado, glukoza jest smaczna!

Lepiej sobie poduszke wez. Nie bedziesz raczej w stanie czytac tak ci slabo moze byc. Pierwsza godzina jest taka ze masz wrazenie ze zemdlejesz. Potem z gorki.

Dzień dobry

Dziewczyny chyba powoli u mnie zaczyna się coś dziać, w nocy miałam skurcze przepowiadające, bolące nawet co 3-5 minut. Chodziłam, siedziałam, leżałam, w każdej pozycji było mi źle, zrobiłam sobie kąpiel w ciepłej wodzie i po tym skurcze uspokoiły się czyli to jeszcze nie czas na szpital ale powoli się rozkręca. Ledwo przeżyłam te bóle a to dopiero początek przecież one będą z 10 razy silniejsze :-( Oj strach mnie ogarnia....
Wybieram się dziś do fryzjera i kosmetyczki zadbać o siebie tuż przed porodem bo później będzie z tym kiepsko:sorry2:

Miłego poniedziałku życzę!

milagors &&&&&&&.

avocado powodzenia z glukozą:-). Nigdy tego nie piłam, ale po opisach nie zazdroszczę:-p.

Lilia, lawendowy sen dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że pierwsze badanie progesteronu miałam 11 dpt:szok:. Trochę późno nie? A byłam taka szczęśliwa przez tą betę, że nawet nie wiem jaki progesteron miałam. .. Wiem jedynie, że 16 dpt był 60, 0, a estradiol 4300. Oczywiście od tego nienormalnego lekarza nie dowiedziałam się, czy to dobrze czy źle, tylko pielęgniarka mi to podała i powiedziała, że jest okej.

madzialenak super, że się tak dobrze czujesz:-D.

Oskaa wspolczucia :angry:. Nienawidzę tego uczucia jak coś się dzieje z zatokami. Zdrowiej szybko.

Kate lada chwila utulisz maleńką:-D. Ja też chcę!

Sony kawał chłopczyka:-D. Uwielbiam takie długie włoski u noworodków:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry