• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Milagros ale super wieści, aż mi się buzia śmieje, tak mi Ciebie było żal ostatnio, że taka bidulka jesteś i nie możesz cieszyć się z uroków ciąży. Teraz będzie już dużo lepiej, chociaż końcówkę ciąży będziesz lepiej wspominać:tak: Trzymam nadal kciuki.

Dziewczynki już wróciłam i nie urodziłam :-D od razu lepiej się czuję w nowej fryzurce i zadbanej buzi :-)

Milagros tak się cieszę,że takie dobre wieści! Rany Twoja szyjka w porównaniu do mojej to normalnie żyrafa! :-D super! no i te wody w normie - możesz wreszcie odetchnąć!

Madzialenak no to Sebuś będzie miał mamę zrobioną na "bóstwo" ;-) wypadu do fryzjera zazdroszczę aż :baffled: ale u fryzjera niech siedzi grzecznie w brzusiu ;-)

mąż powinien być lada chwila

miłego dnia dziewczyny!

ps. Maja jak dodajesz nowy post to u góry masz ikonki jak w wordzie, trzecia ikonka po kulach ziemskich to jest właśnie do wstawiania obrazka, dasz radę!

milagros super, ze na wizycie wszystko dobrze :-)
Maja tak ja już byłam, bo te warsztaty już były we Wrocławiu jakoś kwiecień-maj. Ja byłam z mężem.
Madzialenak ale Ci zazdroszczę tego "day spa" :-) Ja u fryzjera to już prawie rok nie byłam... Najpierw zapuszczałam włosy, teraz są już tak długie, ze szkoda mi ich ściąć a coś bym chciała zmienić ;-) W środę idę syrki robić :-)

No tak faktycznie, dziecko poprzedniej epoki ze mnie:-D No to wstawiam mój słoniowy brzuch:-D

Kopia (3) P1120170.JPG

Załączniki

• Kopia (3) P1120170.JPG
    Kopia (3) P1120170.JPG
    48,2 KB · Wyświetleń: 150
Milagros bardzo się cieszę z takich dobrych wiadomosci. Oby tak dalej i fajnie,że już możesz troszkę pospacerować.

Dzisiejsze spotkanie przed cesarką było w porządku, położna opowiadała jak to wszystko będzie wyglądać. Myślałam, że będe miała też wywiad z anastezjologiem, ale podobno nie ma takiej potrzeby. W dniu cc mamy być w szpitalu o godzinie 7.00, dzień wcześniej mogę zadzwonić, by dowiedzieć się która jestem w kolejce. Podobno robią trzy cesarki planowane w jeden dzień. Pobrali mi krew i niestety będzie krwiak, ja boję się pobierania krwi, więc ciekawe jak to będzie z cesarką.
wieczorem przed cc mam sobie w domu zrobić lewatywę. Najgorsze to czekanie i myślenie o tym jak to będzie, aż mnie ciarki przechodzą.
madzialenak trzymam za Was kciuki, ale nie przemęczaj się za bardzo, żebyś miała dużo siły na poród. Pozdrawiam

Maja, no spokojnie, 6 miesiac to to nie jest jeszcze ;)

ja taki przed ciaza mialam. A ty widze malutka i drobniutka jestes wiec pewnie dlatego ci sie wydaje, ze on taki duzy.

To co ciazowe na twoim etapie to tylko to, co pod pepkiem bo ci wyzej macica nie siega.

Czesc dziewczyny:)

Madzialenak-->> fajnie, że masz day SPA, obyś tylko nie urodziła u fryca hihih
Maja--> o kurcze, jak na 12 tydzien to naprawde spory brzusio:), Ja też jestem szczuplutka, ale nawet w połowie nie mam takiego jak Ty, ale lekarz mnie pocieszył że po 20 tygodniu mi wyskoczy:)

Miłego dzionka dziewczyny:)

reklama
Maja piękny brzuszek:-D. Identyczny miałam jeszcze tydzień temu, więc chyba miałam lekką hiperkę. Ale już jest w miarę normalnie, tylko maly balonik mam na dole, a czuję się 20kg lżejsza i młodsza :-).

madzialenak zazdroszczę spa :D to teraz jesteś piękna i gotowa na wszystko:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry