• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kate ja akurat bede miala sie stawic w szpitalu po 15 bo wtedy mój lekarz rozpoczyna dyzur, lewatywe tez mi mowil zeby zrobic, ale polozna mi powiedziala ze jak to cesarki to wcale nie ma takiej potrzeby po przec przeciez nie bede... Mowila ze mąż jest obok, dziecko klada pod lampe po wyjeciu z brzucha, potem pediatra go ocenia i tatus moze obejrzec od razu. Po sszyciu zawoza mnie i dziecko do sali pooperacyjnej, tatus tez moze jesli akurat tam nie bedzie nikogo.. lezy sie w tym szpitalu u mnie minimum 4 pelne doby po cc. Po moim uruchomieniu przenosze sie na inaa sale gdzie rodzina nie wchodzi, nawet tatus, trzeba z dzieckiem do pokoju odwiedzin chodzic, nie trzeba brac kosmetykow ani za wiele rzeczy bo wszystko ponoć tam dają, położne podobno sporo tam pomagają.. Nie mam pojecia jak to jest dokladnie w innych szpitalach. A czy u was mąz moze byc z Toba na sali po porodzie?

reklama
Lawendowy, jestes w dolnej granicy normy... Hmmm... Jak myslisz o tym zeby samej sobie zwieksztc to chyba tak. Lepiej byc po srodku. Ja w 3dpt ale blastki mialam ponad 50 i mialam zmniejszona dawke.

ale mysle ze to nie moze zaszkodzic a tylko pomoc. No chyba ze sie u siebie hiperki spodziewasz, to moze wtedy nie szalej z iloscia...

Lawendowy Sen wiemy,że akurat dr to nie będzie zachwycony robieniem wyników tak wcześnie, on w ogóle progesteronu nie bada. Ja miałam zwiększone dawki i to bardzo. Mój pierwszy progesteron w 3dpt, ale blastusiów był 29.13 i zwiększono mi luteinę na 3x8 ( 4 pod język i 4 dowcipne), potem znów zmniejszono na 4x4

Aduś u mnie mąż może być na sali podczas cesarki, potem na sali pooperacyjnej i potem już prawie cały czas, ale nie ma odwiedzin innych członków rodziny i mnie to cieszy, bo jezeli bylabym na sali z kimś do kogo ciągle ktoś przychodzi to nie byłoby za fajnie. Też jest takie pomieszczenie gdzie inni goście mogą przychodzić, a jak to jest z ubrankami dla dzieci? Czy będę mogła ją przebrać w swoje ubranka ?

Kate rozne szpitale tym bardziej w roznych krajach moga miec inne zasady ale nie wydaje mi sie zeby zabraniali gdzies przebrac maluszka w swoje ubranka takze smialo bierz, a jak mąż z Toba bedzie to zawsze moze dowiezc wiecej :tak: Bardzo dobrze ze wpuszczają tylko męża, to tez mi sie podoba. Tu gdzie bede rodzic nikogo, niestety męża też nie :-(, a w innym szpitalu znanym w Trojmiesice wpuszczaja kazdego do sali poporodowej więc to juz przesada

Gotadora, no niestety dr K nie preferuje żadnych badań przed betą.

Aduś, Milagros, no wiem, że szału nie ma, ale najważniejsze, że wynik nie jest poniżej 8.
Teraz biorę 3x1 lutinusa i 3x1 podjęzykowo duphastonu.

reklama
Ja tez łykałam dupka ale póżniej, a lutinus to nie wiem jak ma się do luteiny więc najlepiej jakby lekarz zweryfikował czy nalezy zwiększac dawke przy takim poziomie, bo lutinus chyba troche inaczej działa niż luteina, a do tego podobno progesteron po dupku nie jest wykrywalny we krwi .. więc ciężko coś doradzić:sorry2:

Dziewczyny, ja może jestem teraz wyjątkowo wrażliwa ale posłuchajcie tego kawałka... ma coś w sobie, jakis taki pozytyw.. a ja jak zwykle wyje :sorry2:
LemON - Nice - YouTube

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry