MajaSauer
Fanka BB :)
[FONT="]milagors no wiem że może nie 6 ale skoro już mi ludzie ustępują w autobusie miejsca to coś jest na rzeczy[/FONT]
[FONT="] W sumie od początku ciąży taki był, bo miałam te potworne wzdęcia i wiecznie balon, wzdęcia minęły brzuch boleć przestał ale rozmiar pozostał. Czytałam właśnie że zarówno przy pierwszej ciąży jak i przy niedowadze przed ciążą i takiej filigranowej posturce ten brzuch jest tak bardzo widoczny. A ja tak jak mówisz, malutka i drobniutka.[/FONT]
[FONT="]To co pod pępkiem ? A ja myślałam że to tylko tłuszcz![/FONT]
[FONT="]memories02 to ciesz się, ja się z tym balonowym szczęściem trochę męczę a gdzie tam reszta miesięcy[/FONT]
[FONT="] [/FONT]mazenka
czekaj czekaj niedługo mnie dogonisz
[FONT="] W sumie od początku ciąży taki był, bo miałam te potworne wzdęcia i wiecznie balon, wzdęcia minęły brzuch boleć przestał ale rozmiar pozostał. Czytałam właśnie że zarówno przy pierwszej ciąży jak i przy niedowadze przed ciążą i takiej filigranowej posturce ten brzuch jest tak bardzo widoczny. A ja tak jak mówisz, malutka i drobniutka.[/FONT][FONT="]To co pod pępkiem ? A ja myślałam że to tylko tłuszcz![/FONT]

[FONT="]memories02 to ciesz się, ja się z tym balonowym szczęściem trochę męczę a gdzie tam reszta miesięcy[/FONT]

[FONT="] [/FONT]mazenka
czekaj czekaj niedługo mnie dogonisz

I myślicie, ze sama z siebie mi zaproponowała, to proszę tu??? Albo ktoś z tej kolejki??? Tylko się obrócili, popatrzyli i dupa