• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

[FONT=&quot]milagors no wiem że może nie 6 ale skoro już mi ludzie ustępują w autobusie miejsca to coś jest na rzeczy[/FONT]:-D[FONT=&quot] W sumie od początku ciąży taki był, bo miałam te potworne wzdęcia i wiecznie balon, wzdęcia minęły brzuch boleć przestał ale rozmiar pozostał. Czytałam właśnie że zarówno przy pierwszej ciąży jak i przy niedowadze przed ciążą i takiej filigranowej posturce ten brzuch jest tak bardzo widoczny. A ja tak jak mówisz, malutka i drobniutka.[/FONT]

[FONT=&quot]To co pod pępkiem ? A ja myślałam że to tylko tłuszcz![/FONT]:szok:

[FONT=&quot]memories02 to ciesz się, ja się z tym balonowym szczęściem trochę męczę a gdzie tam reszta miesięcy[/FONT]:tak:

[FONT=&quot] [/FONT]mazenka

czekaj czekaj niedługo mnie dogonisz:-D

reklama
Maja, twoje dziecko jest nad spojeniem lonowym. Na wysokosci pepka bedzie po 20tc dopiero.

Oskaa, no bo ludzie tacy sa. Wszyscy sie gapia na brzuch jakby nigdy w zyciu kobiety w ciazy nie widzieli...ale ruszyc to sie nie rusza.

milagors no to jest masakra! A w sklepach to już tak mnie wkurzają. Tym bardziej, ze jest mi co raz ciężej. Byłam z mężem w Tesco i mówie do niego, ze już z takim brzuchem na pewno nie będę w kolejkach stać, tylko idę do kasy dla kobiet w ciąży. Pytam się babki w jednej kasie "gdzie jest kasa dla kobiet w ciąży" a ona "tu obok, ale jest zamknięta". No kurde :wściekła/y: I myślicie, ze sama z siebie mi zaproponowała, to proszę tu??? Albo ktoś z tej kolejki??? Tylko się obrócili, popatrzyli i dupa :angry::no:

Ciężarówki moje kochane, mam do Was pytanie za 1000 pkt. - dzisiaj jest mój 5dpt i rano badałam progesteron.
Wyszedł 17,4 i co prawda mieści się w normie, dolnej, bo dolnej, ale co teraz? Czy mam zwiększyć lutinusa?

Milagros kochana ale cudne wieści :-) To dostałaś nagrode na koniec ciąży dzielna mamusiu, miłych spacerków życzę

Madzialenak teraz mozesz juz rodzić nasza mis porodówki :tak:, ja fryca ale w domu zaliczylam w czwartek żeby synek się mnie na porodoówce nie wstydził ;-)
Maya zgrabny brzuszek przy takiej figurce, pozazdrościć ;-)
Kate Ty juz tak blisko! tydzień i dzień? Ja wczoraj rozmawialam o cesarce w moim szpitalu z kolezanka ktora jest tam przelozoną położnych i duzo sie dowiedzialam i jakos poczułam się bezpieczniej...
Lawendowy Ty masz dziś tak jak 2 dpt blastek, 3dpt blastek badalam zawsze progesteron i mialam zawsze jakos miedzy 30 a 40 kilka i lekarze wtedy zwiekszali mi dawke tylko doustnej luteiny, zalezy ile bierzesz teraz tabletek, może warto troche zwiększyć dawke i zbadać znów za kilka dni
Millia widziałam Twojego księcia wczoraj na FB i jest taki słodki ze nie mogłam się na niego napatrzeć!

reklama
Aduś a co się dowiedziałaś o cesarce? Napisz proszę, nas dzisiaj ta położna może nie przestraszyła, ale nie za bardzo uspokoiła. Kazała mi kupić sprzęt do lewatywy i powiedziała, żeby mąż mi wieczorem zrobił. Nigdy wcześniej tego nie robiłam, ale męża o to nie poproszę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry