• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sony próbowaliśmy jakiś czas temu ale powiem Ci, że sex z takim brzuchem nie jest fajny :no:, jest ciężko i nie ma żadnej przyjemności a do tego jestem po kuracji antybiotykiem przeciw paciorkowcowi i nie są teraz wskazane zbliżenia więc sex tak ale za 2 m-ce ;-)

Madzielanek to juz sie powoli coś rozkręca :tak: Moze na ktg na Zaspe jedz zeby w Redłowie znów Cie nie zatrzymali

Mnie juz od rana cos boli! Oby do czwartku do wizyty wytrzymac...:zawstydzona/y: Sniło mi się dzis że urodziłam juz małego i karmiłam piersia .. ale cudowne uczucie:sorry2:

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!

Madzialenak trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&& Zrób się na bóstwo i do porodu :-)

Ja dziś byłam na badaniach. Mocz ok, odczyn Coombsa będzie ok 14-15 a w morfologii leukocyty i neutrofile podwyższone, ale już wyczytałam, ze może być tak przy infekcji, bo organizm się broni. A ja od tygodnia męczę się z gardłem a teraz te zatoki. Więc chyba nie mam co się niepokoić... Hemoglobina utrzymuj się na 11,3 :)
Idę do łóżeczka.

Madzialenak, z jednej strony fajnie, bo już niedługo będziesz miała Sebusia po tej właściwej stronie mocy :-D,
ale z drugiej strony, mówisz, że skurcze będą jeszcze silniejsze. Wierze w Ciebie. Dasz radę :tak:
Tylko, żebyś nie urodziła dzisiaj u tego fryzjera :-) A tak na marginesie, to przynajmniej będziesz miała tę usługę gratis :tak:

[FONT=&quot]gotadora[/FONT] tak tak zapisałam się ! Tylko że pisało iż ilość miejsc ograniczona i mam nadzieję że jeszcze się skontaktują. [FONT=&quot]Oskaa a Ty byłaś już? Przecież Ty z Wrocławia jesteś, było to już wcześniej ? No ja się tak wiesz, z czystej ciekawości przejdę bo mnie teraz to wszystko kręci i interesuje. A mogę zabrać męża?[/FONT]

[FONT=&quot]milagors aż mi głupio ale …nie zapytałam się lekarza o współżycie… wiem że powinnam była ale właśnie tylko o tym zapomniałam, pewnie podświadomie wcale mi na tym teraz nie zależy. A dlaczego Tobie zabronił ?[/FONT]

[FONT=&quot]mazenka, po transferze miałam kategoryczny zakaz, w pierwszych tygodniach to by nam nawet do głowy nie przyszło żeby współżyć ale teraz już wiesz, zbliża się czwarty miesiąc, ludzie już współżyją, ale myślę że poczekam jeszcze do tego czasu aż zacznie się nieco bardziej bezpieczny drugi trymestr.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]avocado idź do lekarza koniecznie, niech Cię osłucha, jak się ponad tydzień męczyłam, żadne domowe specyfiki nawet syrop z cebuli, nie pomogły i w końcu poszłam. Przeczytałam że niedobrze jest tak kaszleć bo to wysiłek i szarpie też podbrzuszem, raz w nocy zakaszlałam i nie zdążyłam skulić nóg dostałam takiego skurczu że aż się przestraszyłam !! Od piątku biorę syrop Drosetux i rewelacyjne tabletki Isla Cassic i już jest DUUUUŻO lepiej.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]lawendowy_sen jakie to będzie cudne jak Ci się uda! A czuję że tak właśnie będzie!! Ja też się nie doszukiwałam ale miałam je bardzo szybko i w sporych ilościach [/FONT]:-)

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]SonySony gratulacje[/FONT]:tak:

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]madzialenak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale czad, to już naprawdę niedługo, może u fryzjera urodzisz to synek będzie miał całe życie fryzjera za darmo!![/FONT]:-)

Dziewczyny pisałyście coś ostatnio o snach dziwnych, mi się jeszcze ciąża nie śniła - do dziś. Sen był okropnie dziwny bo przyjechali do mnie dwaj moi byli faceci, o których już o zgrozo wieki nie myślałam !! Czułam w tym śnie że ja ich nadal kocham i co teraz przecież jak na złość jestem w ciąży !! Strasznie płakałam bo nie chciałam być z mężem ani nie chciałam tego dziecka!!!!! Chciałam rzucić wszystko i wyjechać z nimi!! Jak się obudziłam nad ranem to cała się trzęsłam z nerwów, przytuliłam się do męża, wzdychając z ulgą ze to był tylko sen i przepraszając moje maleństwo że miałam w tym śnie takie myśli...CO ZA BZDURY...do teraz nie mogę się opamiętać...Eh...

A wczoraj zrobiłam sobie pierwsze zdjęcie z brzuszkiem i ZAMARŁAM!! Wyglądam jakbym była w 6 miesiącu!!! Ale wyczytałam że u szczupłych dziewczyn to szybciej widać, pokazałabym Wam ale nie wiem jak tu wstawić zdjęcie, sierota jestem...:confused:

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

reklama
Hej dziewczynki,

kciuki pomogly :))

cud sie stal, jak moja dr powiedziala, wylezalam sobie to :)) wody z 27 mi spadly do 19 i sa po raz pierwszy w normie. Szyjka mi sie troszke wydluzyla i ma 3,6cm. Mala jest mega gruba. Ma murzynski nos i grube usteczka i jest o tydzien do przodu, wazy juz prawie 1,8kg. I jest glowka w dol. doplywy, przeplywy i reszta ok.

ja mam polegiwac przez wiekszosc czasu ale juz nie lezec plackiem. Moge wyjsc na spacer! O jaaaa. Ne bede juz jesc na lezaco :) kurde, czuje sie jakbym sie miala rozplakac zaraz.

madzialenak, super ze to juz prawie z glowy. Lepiej rodzic niz czekac. A przynajmiej mi sie tak wydaje

gotadorko, maz dojechal?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry