• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lawendowa aż mi się łza w oczku zakręciła i zaraz sobie przypomniałam siebie jak byłam po pierwszej becie, jakie to uczucie.....Gratulacje.

Gotadora maluchy niech długo jeszcze posiedzą i niech się wszystko unormuje:tak:

Mój dziś łóżeczko odebrał. Nie pisałam Wam wcześniej, bo już bylam w takich nerwach, że nie miałam sił. To już drugie podejście. bo pierwsze łóżeczko przyszło pęknięte i musiałam reklamacje składać. Na szczęście bardzo szybko się uporali, w środę zgłaszałam a już wczoraj dzwonili, że jest nowe do odbioru :)

Sylwia u mnie to na bank zatoki, od 4 nie śpię. Z nosa już leci krew, śladowe ilości z popękanych naczynek. Na szczęście gorączki brak, tylko 37. Obyś szybko doszła do zdrówka, jednak łóżko i wylegiwanie sporo pomaga.

Buziaki dziewczyny i miłego weekendu życzę.

Dziewczęta spieszę do Was z wiadomościami od Madzialenak.
Otóż dzisiaj z Sebusiem wychodzą już do domu. I jak tylko Madzielenak znajdzie chwilkę, a nie jest łatwo, to wpadnie tu do nas, na forum.

A tymczasem to ja pokażę Wam Małego Księcia ♥
Księciunio jest bardzo grzecznym chłopczykiem i słucha swojej Mamusi, co widać na załączonym obrazku :-)

FOT759E.jpg

Załączniki

• FOT759E.jpg
    FOT759E.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 93
hej dziewczyny, wczoraj po południu wróciliśmy do domku. Wszystko u nas super tylko męczę się z nadprodukcją mleka. Bardzo bolą mnie piersi i jedna jest trochę zraniona przez złe przystawianie małej na początku.
Aduś trzymam za Was kciuki, teraz mogę Ci powiedzieć, że nie ma się czego bać jeśli chodzi o cc. Już za tydzień zobaczysz swojego synka i zapomnisz o wszystkim co było wcześnie Kochana.
pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki:)
Madzialenak super, że dzisiaj wychodzicie:)między naszymi dziećmi jeden dzień różnicy. Buziaki dla Sebastianka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry