• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam wszystkie mamusie :) Lawendowy śnie cudnie przyrasta Twoja beta!! jeszcze raz gratuluję z całego serca:) Gotadora oby maluszki jeszcze posiedziały pod serduszkiem mamusi. na szczęście 34 tydzień jest już dla nich bezpieczny no i maja przygotowane płucka. Madzialenak Sebastianek przecudny:) Coś mi sie porobiło i nie mogę wstawiać emotków ani pogrubiać :(. Miłego weekendu dla wszystkich.

reklama
Sylwia, dobrze, że już trochę lepiej. Na katar to może jakaś parówka z wody z solą? Nic innego nie przychodzi mi do głowy, bo nawet bez ciąży katar trudno się leczy, a jak niewiele można, to już w ogóle kiepska sprawa, musi chyba przejść samoistnie... Niemowlęta na katar mogą brać Nasivin (zresztą postać dla dorosłych też jest) i synkowi dość dużo pomaga, ale nie wiem, czy można w ciąży...

Sylwia, cieszę się, że choróbsko idzie w zapomnienie.
Na katar nie ma skutecznego sposobu. Pingwinek ma rację, że można spróbować inhalacji. Ale czy pomogą. Zaszkodzić, na pewno nie zaszkodzą.

Pingwinek, jak tam przygotowania na przywitanie Milenki?
Pewnie łóżeczko już stoi :-)

Aisha, czas faktycznie zasuwa jak szalony. A Madzia rośnie, jak na drożdżach. Fajniutka z niej dziewczynka.
No i te włosy :-)
Przesyłam buziaczki.

Życzę Wam miłej niedzieli.
Łapcie ostatnie promienie, jeszcze letniego, słoneczka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry