• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pingwinek, dziękuję, czuję się rewelacyjnie. Czasami zmęczenie dopadnie mnie późnym popołudniem i to wszystko.
Jedynie mąż mi przypomina na każdym kroku, że nie wolno mi pewnych rzeczy. Ale jak czynności dnia codziennego wykonuje się machinalnie, to można zapomnieć :tak:

Madzialenak, bardzo się cieszę, że Sebuś jest taki grzeczniutki.
Ciekawa jestem jak go Bandit przywitał :-) Ale pewnie był cały szczęśliwy, że Sebuś przyszedł do niego w gości i zostanie już na zawsze ;-)

Sony, trzymam kciuki za 10.10.2013 :tak:

A ja dzisiaj łapałam ostanie słoneczne promyczki w Orłowie.
Spacerek się udał i zaowocował wyborem imion :-) No to jeden problem z głowy. Mąż zadowolony i ja również :tak:

1276848_10151855669439819_1347673590_o.jpg

reklama
Madzialenak bardzo sie cieszę, że u Was wszystko dobrze. Mam nadzieje, ze pokarm wróci, u mnie z kolei przepelnienie i rana na jednej piersi. Hania dużo śpi i jest grzeczniutka:) ale jak już się rozpłacze to porządnie. Pozdrawiam

Hej laseczki 2 zastrzyki juz za nami:)
dziewczyny ktore podchodziły na Polnej w Poznaniu czy punkcja jak wypadnie np w weekend albo transfer to robia czy nie funkcjonuje klinika w weekendy? bo doktorek cos mi dziwnie tlumaczył ale jeszcze dopytam go

Lawendowy za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&
Madzialenak super, ze synuś taki grzeczny :-) Trzymam kciuki za produkcję mleczka &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też dziś super spędziłam niedzielę :-) Byłam z mężem w parku na spacerku i był dog fun festiwal - pieski do adopcji, pokazy sztuczek psich :-) Bojciu jakie te piesie mądre. Potem pojechaliśmy do moich rodziców na pyszny obiadek.
A mi już naprawdę co raz ciężej :baffled: Plecy bolą.

ależ się dzieje, Lawendowy piękna beta!!!:-D:-D kiedy wizyta serduszkowa?
Czytam,że sporo dziewczyn chorych, a odkąd wróciłam ze spaceru, to boli mnie gardło :zawstydzona/y:już czosnek zjedzony,oby się nie rozwinęło nic więcej!
Madzialenak Sebuś-śliczności :-D fajne,ze spokojny jest :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry