• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Rany boskie, gotadora ty faktycznie powinnaś się zacząć obżerać np. goframi hihihi :-D Chociaż przy cukrzycy, to nie można raczej....to ja już popadam w depresje, bo przy niecałych 160 cm ważę już 60 kg!!!:zawstydzona/y:

w takim razie musimy razem się na gofry wybrać - myślę,że cukier będzie ok, skoro mam dobry po naleśnikach z twarogiem :-D - nigdy ich nie lubiłam, a teraz mogłabym jeść codziennie, mąż mi dowiezie do szpitala, tylko nie wiem kiedy...

ja nie śpie już dawno, bo moja sasiadka z sali będzie mieć cc i ją od chyba 5tej przygotowywują, więc i mi już o 6stej zrobiono ktg

pozdrawiam i miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
Avocado, gratuluje udanej wizyty.
A teraz kiedy idziesz na następną? Może uda się nam spotkać :-D

Gotadora, jak się czujesz? Jak Ci tam w tym szpitalu?
Dobrze, że maż na miejscu, to będzie Cię dokarmiał, choćby samymi goframi :-)

Tak patrzę na Wasz kalendarz i maj jeszcze jest nieobsadzony. Może będzie należał do mnie?! ;-)

Uśmiecham się do Was i życzę miłego dnia

9920736-za--ote-za--ba-w-emotikon.jpg

Avocado, Agapl--> dziewczyny Wam jeszcze nie gratulowałam udanych wizyt:):-):-):-):-) Bardzo się cieszę z Wami:):happy2:
Gotadora--> to faktycznie mało przytyłas, szczuplutka musiałaś być przed ciążą. Ale dobrze, że mężus Cię dokarmia:) Cieszę się, że jesteście pod bieżącą kontrolą teraz. Trzymajcie się tam i oby dzieciaczki jak najdłużej zostały w brzuszu:)

Miłego dnia dziewczynki:-):-):-):-)

Agapl13 – dużą już masz dziewczynkę, a poród coraz bliżej

Avocado – Kingunia też rośnie jak na drożdżach.

Fuson – a co słychać u Ciebie? Jak postępy w kwalifikacji do rządowego? Coś udało się zdziałać?

Lawendowy – maj będzie Twój! Definitywnie. Tak mniej więcej koło połowy maja zostaniesz mamusią:-D. Cóż za piękny miesiąc maj, wszystko się budzi do życia, a rodziny się powiększają:tak:. I chyba będzie to mały byczek, no chyba że troszkę zaśpi i urodzi się jako bliźniaczek ;-).

Ikasia - kciuki za dzisiejszą wizytkę.

Miłego dnia mamuśki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia, dzięki że pytasz. Tak, zakwalifikowaliśmy się do rządówki, ale póki co czekamy na jakieś pieniądze,żeby zacząć stymulację. Myślę, że w październiku lub listopadzie podejdziemy do procedury. Tak bym chciała być na Waszym etapie (nieważne na jakim, ważne żeby być już w ciąży...).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry