Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dredy na głowie on i ona 
sorry ale ja nie dam komuś do zabawy na naszej klasie mojego lapka, za dużo kosztował i za dużo mam w nich ważnych rzeczy, a ta dziewczyna to zachowuje się tak jakby wszystko jej się należało, bo np jak wstałam umyć czajnik ( a mam leżeć, ona nie musi) to od razu -zrobisz mi herbatę? i ona leży a ja jej herbatkę ....

mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i z Wami tutaj zostanę
3 września miałam transfer 2 pięciodniowych dzieciaczków, a w czwartek 12 września betę 216 :-):-):-) zrobiłam dzisiaj betę i mi wyszła 345 i mam w związku z tym do Was dziewczyny pytanie, czy nie wzrosła za mało ????? wyczytałam na internecie że powinna wzrosnąć dwukrotnie a przynajmniej 66% a mi tyle nie wychodzi :-

czytam teraz wstecz, żeby się dowiedzieć na jakim etapie jesteście :-):-)
:-) Takze głowa do góry ;-) mniejszy przyrost nie musi oznaczac nic złego
w poniedziałek lub wtorek podjadę znowu zbadać
Aduś16 gratuluję synka i trzymam kciuki za poród 
mam jeszcze do Was pytanie, wizytę mam dopiero na 26 września, bo mój doktorek wraca z urlopu i tak się zastanawiam czy zapisać się na przyszły tydzień do innego lekarza czy czekać na 26 ?????? nie ukrywam, że najchętniej bym już poszła w poniedziałek, chociaż wiem że i tak jeszcze nic nie będzie widać. Tak się zastanawiam, bo przez ten cały 5-6 letni okres starania o dziecko odwiedziłam już chyba wszystkich lekarzy w okolicy i nawet nie wiem do którego bym miała pójść ???