• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilonka przesłodkie te Twoje dzieciaczki!!! nie mozna sie napatrzec. Co do karmienia to mam ogromna nadzieje ze bede miec swój pokarm:sorry:
Milagors
to mamy ten sam model, ac1100 ? my dzis testowalismy video nianie, super to wyglada, bardzo wyrazny obraz, ciekawa jestem jeszcze jak z tym monitorem oddechu w niej bedzie , czy alarm sie nie bedzie sam włączał np. :eek:

Aduś - grunt to dobre nastawienie:-) Ja się nastawiłam na karmienie i nie przejmowałam się żadnym głupim gadaniem, że przy bliźniakach się nie da, że będą słabo przybierać. A na laktacje polecam picie rutwicy lekarskiej.
Gotadora - rosną jak na drożdżach. Bałam się że pediatra wyśle nas na wczasy odchudzające :-) Wczoraj siedziałam w poczekalni u lekarza i oglądałam zdjęcia na mężowej komórce - maluchów z inkubatora - aż ciężko uwierzyć, że tacy malutcy byli

reklama
Aduś my też mamy tą video nianię i jestem bardzo zadowolona, obraz jest super, jak robię coś w kuchni ustawiam monitorek na parapecie i doskonale widzę jak Hania śpi, jest to bardzo wygodne, bo mogę spokojnie odpocząć jak ona śpi bez biegania po schodach. Monitor oddechu też mamy z dwoma płytkami i jestem spokojna, że go mam.alarm czasem się włącza gdy wyciągam Malutką z łóżeczka a zapominam wyłączyć niani. Trzymam za Was kciuki:) w nocy też obraz jest super:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry