• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Avocado gratuluję 3 z przodu, teraz to już te 10 tygodni zleci Ci szybciutko :tak:

Lawendowy Sen
jak się czujesz?

Aduś jeszcze tylko poniedziałek i pół wtorku z brzuszkiem:-) już nie mogę się doczekać Twojego porodu.
Gotadora bardzo Ci współczuję pobytu w szpitalu i perypetii z nim związanych, doskonale Cię rozumiem bo doświadczyłam tego na własnej skórze;-)jednak robisz to dla swoich maluszków, które niedługo wynagrodzą Ci wszystkie nieprzyjemności, które dla nich zniosłaś.

Przepraszam, że tak mało się udzielam ale rzeczywiście brakuje mi czasu, zresztą same zobaczycie jak Wasze maluszki pojawią się na świecie :tak:

Dziewczyny po przeczytaniu Waszych opinii jednak zdecydowałam się i zakupiłam monitor oddechu z nianią. Będę spokojniejsza wiedząc, że jednak mój maluszek jest monitorowany, rzeczywiście śmierć łóżeczkowa dotyka także zdrowe, dobrze rozwijające się dzieci.

Ostatnia edycja:
Madzialenak, dziękuję, czuję się coraz lepiej. Mam nadzieję, że przeziębienie już sobie pójdzie.
Chociaż dzisiaj siedziałam w domu, a jutro idę do pracy, do przeziębionych dzieciorów.
A od wtorku mamy mega kontrolę z kuratorium i muszę być w pracy od 10:00 do 20:00.

reklama
Avocado gratki z okazji magicznej 3 z przodu!

Madzielanek no ja też juz nie moge sie doczekac mojego porodu, dzis w ciagu godziny zaczelam miec regularne twardnienia, juz myslalam ze cos sie dziac zaczyna :eek: Polozylam sie i przeszlo jak narazie..

A dziś moj Maksiu mnie zadziwił! Otóż jakos rano przesunął sie :szok: Nogi ma teraz po prawej stronie a tułów po lewej, a dotyczczas bylo na odwrót przez ostatnich wiele tygodni... Nie rozumiem jak on to zrobił jak jest juz tak bardzo ciasno i dlaczego nagle przed porodem tak sie stało...?:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry