gotadora
Fanka BB :)
Gotarda trzymaj się dzielnie, również trzymam kciuki za pojawienie się w końcu fajnych lokatorek, żeby czas przyjemniej leciał![]()
Stworek dziękuje :-) a powiedz czemu mnie nazywasz Gotarda? przypomina mi petarde

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gotarda trzymaj się dzielnie, również trzymam kciuki za pojawienie się w końcu fajnych lokatorek, żeby czas przyjemniej leciał![]()

masz wcześniejszą gwiazdkę!!!wszystko będzie dobrze i jeszcze nie będzie bolało, jak dojdziesz do siebie, pochwal się szkrabem :-) powodzenia!
jeszcze parę tygodni i też będę świętować ;-)
ja też uważam,że 2 osoby odwiedzające to max, powinni więcej nie wpuszczać na salę...
na który czekałam tyle lat ... Buziaki dla was wszystkich!!!!
chyba ta pozytywna beta rzuciła mi się na wzrok i dlatego zrobiłam z Ciebie gotardę
Jeszcze raz Cię bardzo przepraszam i nie chciałam urazić, mam nadzieję że się nie gniewasz
:-):-)Lilia dziękuje ... ja się coraz bardziej boje i czuje się jakbym miała w brzuchu bombę, która nie wiadomo kiedy wybuchnie
:-) 

Powodzenia.Stworek, a ty w ktorym dpt jestes? 5-dniowe?
jutro idę na lekarza ale się zaczęłam zastanawiać czy nie za mało przyrosła