• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aduś czyli prezent rozpakujesz wieczorem :-D masz wcześniejszą gwiazdkę!!!wszystko będzie dobrze i jeszcze nie będzie bolało, jak dojdziesz do siebie, pochwal się szkrabem :-) powodzenia!
Avocado gratuluję trójeczki!:tak:jeszcze parę tygodni i też będę świętować ;-)
Gotadora Ty to faktycznie jak petarda, nie wiadomo, kiedy wystrzelisz, a jak już, to podwójnie :-Dja też uważam,że 2 osoby odwiedzające to max, powinni więcej nie wpuszczać na salę...

Dziewczynki odezwe sie na dniach jak dojde do siebie i dostane kompa, z komórki niestety nie moge sie na forum zalogować :zawstydzona/y:
Trzymajcie kciuki !!! Boje się koszmarnie ale cóż trzeba to przeżyć żeby ujrzeć ten najcudniejszy widok w życiu :sorry: na który czekałam tyle lat ... Buziaki dla was wszystkich!!!!

Gotadora przepraszam Cię najmocniej :tak: chyba ta pozytywna beta rzuciła mi się na wzrok i dlatego zrobiłam z Ciebie gotardę :tak: Jeszcze raz Cię bardzo przepraszam i nie chciałam urazić, mam nadzieję że się nie gniewasz :tak::-):-)

dziewczyny a mam jeszcze do Was pytanie, zrobiłam dzisiaj betę i jest wynik 991, w sobotę było 356, myślicie że jest ok i prawidłowo przyrasta ??

reklama
W sobote byl twoj 11dpt z tego wynika, tak? Wiec twoja beta byla super. Moja z 10dpt byla 275. To sie jakos co 2 dni powinno podwajac wiec mysle, ze twoja beta jest cud malina :)) to nie tylko chodzi o to zeby rosla ale tez zeby byla wysoka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry