• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Marcysiowa i ja o Tobie myślę często, na dodatek w 14stce leże :-) napisz co u Ciebie i jak dziewczynki się sprawują

Aduś &&&&&&& kciuki, całym sercem jestem z Tobą!

Lawendowy Sen gratuluje kruszynki, a za tydzień na pewno już usłyszysz

Lilia dziękuje ... ja się coraz bardziej boje i czuje się jakbym miała w brzuchu bombę, która nie wiadomo kiedy wybuchnie

miłego dnia girls :-)

Aduś, dzisiaj Twój wielki dzień. Powodzenia!! :happy::happy:
Lawendowy, jeszcze tydzień i spotka mnie zaszczyt wpisania Cię do naszej listy:-D, a tymczasem...

WRZESIEŃ

1. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
2. PINGWINEK (20 wrzesień - cc) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

3. SONY (18 październik) – syn Paweł
4. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
5. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
6. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
7. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
8. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

9. AVOCADO (24 listopad) – córka
10. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

11. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
12. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

13. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
14. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

15. DARII (2 luty 2014) - prawdopodobnie córka

MARZEC

16. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
17. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - prawdopodobnie syn

KWIECIEŃ
18. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
OOO Gotadora jeszcze powiedz, że na łóżku od drzwi leżysz to już zupełnie będą jaja :-D:-D:-D Mam nadzieję, że masz fajną koleżankę. Ja trafiałam na same psychiczne.

Aduś jak tam?

Dziewczynki zmykam pisać pracę mgr bo dzisiaj ją wiozę. Buziaki kochane!!

Dziękuje dziewczynki za wsparcie i myśli!!! Wczoraj strach mnie straszny obleciał, dziś od rana jestem troszkę spokojniejsza

W szpitala mam sie stawić przed 16 a cesarka jakoś m. 18-20, tyle mi lekarz ostatnio powiedział a jak bedzie przekonam się za jakieś 10 godzin :sorry:
Jeszcze kąpiel, może uspokoi mnie bardziej, jeny dlaczego ja jestem taka panikarą??:eek:
Jutro może uda mi się dać znać, oby z synciem było wszystko OK, o siebie się tak nie boje aż
Buziaki!!!!

Marcysiowa :-) od okna leżę, no i są trzy łóżka ... no współlokatorki to mi się zmieniają jak w kalejdoskopie oprócz jednej, a jak ją wypiszą to na prawdę się ucieszę :happy:

TikTakTikTak ... taaak, pasuje jak ulał :cool2:

Aduś16 również trzymam dzisiaj za Ciebie kciuki, żeby wszystko dobrze poszło - a na pewno tak będzie :tak::tak: :-)

Lawendowy gratuluję kruszynki :-):-) no to jeszcze kilka dni przed Tobą i usłyszysz serduszko :-)

Gotarda trzymaj się dzielnie, również trzymam kciuki za pojawienie się w końcu fajnych lokatorek, żeby czas przyjemniej leciał :tak:

reklama
Aduś - na pewno wszystko będzie dobrze - już niedługo będzie po wszystkim...i zacznie się nowa era w Twoim życiu :-) Trzymam mocno kciuki &&&&&&
Marcysiowa - jak tam u Was??? Jak dziewczyny się sprawują???
Gotadora - trzymam kciuki za Was - jeszcze ze dwa tygodnie wytrzymajcie w komplecie - ja urodziłam w 36tc6d - oby i Ci się udało dociągnąć do tego czasu - chociaż i tak już ładny suwaczek masz :) Nie daj się szpitalnym wariatkoam...ja 3tyg przed porodem leżałam z cholestazą i wiem co to znaczy trafić na kiepskie towarzystwo...
Lawendowy - cały czas Ci kibicuję i trzymam kciuki straaaaasznie mocno za Was &&&&&&&

Ale się tu zmienia - super że dziewczyny przenosicie się z wątku 'starających się' na 'ciężaróweczki'....jak czas leci - sama dopiero co tu zaczynałam pisać - a teraz dwa szkraby śpią w łóżeczkach!!! spokojnych ciąż Wam życzę kochane!!!! Nie było ani sekundy żebym żałowała decyzji o ivf :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry