memories02
Fanka BB :)
Dziewczyny !!!!
Dziękuję za kciuki &&&&&&&&
Ja tu pędzę do Was z informacją, że jednak będzie SYNEK !!!!!!!!:-):-):-):-):-):-) Na własne oczy widziałam dzisiaj siusiaczka hihihih. Normalnie jestem w szoku hihih, ale szczęśliwa i od nowa wertowanie listy imion
Przypomniało mi sie teraz jak Ikasi też wcześniej wróżyli dziewczynkę a jednak jest chłopaczek
Wszystko w normie, dzidzia wazy 443 g, szyjka zamknięta, wody płodowe w normie. Jeju, ale szok hihi, już mówiłam do brzuszka "córeczko", a tu "synek" tak mnie kopie hihi
:-):-):-):-) Ale jestem happy, bo u mnie w rodzinie od pokoleń same kobitki się rodzą a tu taki prezent
juppi
!!! Za tydzień połówkowe i chyba już nic się nie zmieni co do płci

Avocado--> proszę o zmianę na liście hihihh
Miłego popołudnia dziewczyny:-):-):-)
Dziękuję za kciuki &&&&&&&&
Ja tu pędzę do Was z informacją, że jednak będzie SYNEK !!!!!!!!:-):-):-):-):-):-) Na własne oczy widziałam dzisiaj siusiaczka hihihih. Normalnie jestem w szoku hihih, ale szczęśliwa i od nowa wertowanie listy imion
Przypomniało mi sie teraz jak Ikasi też wcześniej wróżyli dziewczynkę a jednak jest chłopaczek
Wszystko w normie, dzidzia wazy 443 g, szyjka zamknięta, wody płodowe w normie. Jeju, ale szok hihi, już mówiłam do brzuszka "córeczko", a tu "synek" tak mnie kopie hihi

Avocado--> proszę o zmianę na liście hihihh
Miłego popołudnia dziewczyny:-):-):-)
nic na siłę,bo ani dzidziuś ani mamusia szcześliwi nie będą
a nocnik..prawda taka że taki dwu trzy latek dopiero potrafi oznajmić ze chce mu sie siusiu,wcześniej to owszem można go wysadzić np po obudzeniu sie i pewnie zrobi siusiu ale nie skojarzy że nastepnym razem ma zawołać w takiej samej sytuacji niestety,ja córcię zaczęłam uczyc na nocnik w w ieku 2 lat a i tak jeszcze pół roku na noc miała pieluszkę i zawsze była mokra ;-)ale w ciągu dnia chodziła juz bez