Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
memories powodzenia na wizycie :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JEST NASZ WYMARZONY MAKSIU!!! Jestem taka szczęśliwa!! Leżał sobie grzecznie na pleckach, machał rączkami, lekarz od razu się zaśmiał mówi „no proszę, chłopczyk, interes ma jak się patrzy !” Nasza radość była ogromna, ale przede wszystkim dlatego że jest zdrowym dzieckiem! Mój lekarz był zbulwersowany tym co usłyszał ode mnie, widziałam że z trudem opanowuje nerwy, powiedział że wyniki są dobre i mam się absolutnie niczym nie przejmować, żadna amniopunkcja nie jest konieczna jak szanowana pani doktor zaleciła, czytał to z oburzeniem, powiedział że lekarz w Łodzi o którym mówiła ma taki sam sprzęt jak tutaj w klinice i jest takim samym specjalistą jak lekarze we Wrocławiu. Powiedział ponad to że sposób informowania mnie o tym był przekroczeniem etyki lekarskiej, jak zerknął na nazwisko owej pani doktor to już wszystko wiedział, mówi że ją zna, że była u nich na stażu, i nie jest to pani genetyk a pani która dopiero się uczy!! Także się uspokoiłam, a usg genetyczne oczywiście zrobimy ale nie teraz jak nakazała a w 20, 22 tygodniu ciąży. Pokazywał mi na usg jak idealne jest dzieciątko, że gdyby miał zespół Edwarda już widoczne byłyby deformacje czaszki, kończyn i szyi a nic takiego nie ma! [FONT="]coleta dziękuję! Twoja historia jest dowodem na to że nie można do końca ufać statystykom!![/FONT]
[FONT="]
warunki w pracy temu też nie sprzyjają 
Cieszę się, że dr Cię uspokoił.

a wyciszyć się by się przydało,ale ja nie odpowiem Ci na pytanie jak,przykro mi,ja nie potrafię wyluzować gdy na czymś mi bardzo zależy,cóż taka nasza natura