• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pingwinek gratuluję cudnej córci. Jest na prawdę śliczna:tak::-). samych radosnych bezproblemowych chwil:happy:.

Lawendowy sen u nas w miarę ok. mały rośnie, już waży 1,7kg. Doktorek mówi że wszystko ok.

Sony trzymaj się dzielnie liderko nasza.
wszystkim życzę miłego i pogodnego dnia (mimo pogody za oknem:cool:)

reklama
Pingwinek :-) gratulacje! malutka jest jak słodki aniołeczek, grzywka normalnie jak prosto od fryzjera :-) taka mała a już jak modelka!

Marcysiowa u mnie spokój, nie mogę uwierzyć,że dziś się zaczął 36 tydzień, uff - dotrwaliśmy :-) ... ale i pojawiło się więcej strachu, że to może być nasz ostatni tydzień .... dr miał do mnie zajść wczoraj i nie zaszedł, nie wiem czy mam mu się przypomnieć

miłego dnia :-)

Milagros dziękuje, ale ja licze tak jak jest, nie wyprzedzam do przodu, doktorzy też tak tu piszą że jest 36. Dotrwałam do tygodnia, który jeszcze nie tak dawno był obrany za trudny cel. Teraz aby do kolejnej środy :-)

Serio? No ale to nie jest wyprzedzanie. Moja dr jak przyjde do niej na wizyte jak jestem w 35.0 to gratuluje zaczecia 36tc. Ale to pewnie od lekarza zalezy. No nic. Niewazne, gratuluje ci i tak czy siak bo jak na blizniacza to to jest meeeega wynik! Nastepnym razem trojaczki proponuje, tez dasz rade :))

Witajcie dziewczynki

Oj gotadora coś mi się zdaję, że to Ty będziesz liderką na naszej liście. Życzę żeby maluszki wytrwały jak najdłużej, ale wiadomo jak to bywa z bliźniakami :-).

Hola jaki Karolek duży :-D, ale patrząc na Twój suwaczek to też zostało tylko 2 miesiące do porodu :szok:. Ja na prawdę nie wiem kiedy to minęło.

Memories daj adres to prześlę trochę słońca. U mnie od dwóch dni piękna pogoda, aż poszłoby się na grzyby.

Nie mogłam dzisiaj spać, całą noc co chwila się budziłam i znów strach czy na wizycie wszystko będzie ok z dzieckiem. Zawsze na wizytę czekam z utęsknieniem, ale jak nadchodzi to pada na mnie blady strach :sorry:.

Szkoda że profesor przyjmuje wieczorami, bo to cały dzień myślenia co będzie na wizycie. Dlatego postanowiłam jechać do pracy, na krótko bo na 3,5 h, ale zawsze nie będę myślała tylko o wizycie .

Miłego dnia kochane, dla każdej która ma złą pogodę wysyłam część swojego słoneczka za oknem :-)

Czesc Dziewczyny,

Pingwinek, gratuluje slicznej corecznki!!! :-)

Memories, powodzenia na polowkowym!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sylwia, powodzena na wizycie u profesorka.

Gotadora, ciesze sie,ze doczekalas zapakowana do 36 tyg.co z blizniakami nie jest takie oczywiste. Mnie lekarka, ktora robila ostatnie usg powiedziala,ze za 2 tyg czyli po ukonczeniu 36 tyg dziecko bedzie calkowicie wyksztalcone. Teraz maluszki jesli tylko zechca moga przyjsc na swiat :tak:

Mnie coraz badziej boli spojenie lonowe i chyba wiezadla. Najgorzej jest gdy musze sie podniesc z lozka a wiadome w nocy wstaje z moczem po kilka razy. Poza tym wszystko ok. Dzis mam wizyte u anestezjologa.

Milego dnia i przesylam promienie sloneczne tam, gdzie go brakuje.

Hola, bardzo mnie to cieszy, że u Was wszystko dobrze. Synuś rośnie, jak na drożdżach :-)

Gotadora, ja również gratuluje Ci 37 tygodnia. Niech Maluchy sobie jeszcze trochę u Ciebie posiedzą :-)

Sylwia, dobrze pamiętałam, że dzisiaj randkujesz z profesorem.
Powodzenia na wizycie. I nie stresuj się, bo nie ma powodu.

:-D A dla Was wszystkich przesyłam uśmiech i życzę miłego dnia :-D

reklama
dziękuje dziewczyny, był mój doktor. Dobrze sobie mój cel obrałam - bo już dawno temu wpisałam sobie datę 9 październik :-) ... będę mieć cc 9go lub 10go października, gdy ukończę 38 tydzień, czyli zostało nam dwa tygodnie :-)

ps. Marcysiowa a czy Ty wiesz,że nasz doktor gra w zespole? 27go na starówce w jakimś pubie na H można posłuchać jak dr grają

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry