• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tequila - o rany, a Ty z Katowic jesteś, teraz zauważyłam :-D Tychy się kłaniają :tak: Ogłaszam, że nadeszła @, dziś mój 1 dc, a u Ciebie jak sytuacja??

gotadora - no to trzymam kciuki, żeby bąbelki mieszkały z Tobą jeszcze przez 2 tygodnie. Wyszłaś na prowadzenie :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki:-)
Pingwinek gratuluję córci!śliczna!
Memories kciuki za wizytytkę!
Sylwia powodzenia na wizycie,niczym się nie stresuj bo wszystko jest w jak najlepszym porządku!
Gotadora cieszę się że wytrwałaś do tego momentu i zaciskam kciuki za kolejne,już ostatnie dwa tygodnie ciąży! Maluszki udowodniły juz że są grzeczne więc posłuchają mamuni i tym razem:-D
Agapl powodzenia na wizycie! życzę oby ból nie był bardzo dokuczliwy!
Hola cieszę się że również z Twoim maluszkiem wszystko jest dobrze:tak:
Lawendowy a jak Ty się czujesz? objawy ciążowe jakieś już się pojawiły?

Wszystkim życzę pięknego dnia,u mnie słonko zagląda do okien...chyba czas je umyć:-D

Lilia miałaś na mnie poczekać;-)
Cieszę się że przyszła @ skoro wyjątkowo była wyczekiwana:-D powiedz co teraz,jakieś leki będziesz brać czy cykl naturalny? kiedy jakieś podglądanko,wizytka?
U mnie sprawa wygląda tak w piątek scratching,potem oficjalne zakwalifikowanie(po scratchingu bo niestety muszę za niego zapłacić a nie mogę zapłacić będąc w programie) no i mam nadzieję dostać już rozpiskę leków i tylko czekać na @
Tak,jestem z Katowic więc nie będę miała do Ciebie daleko;-):-D

Gotadora, oooo to super wiadomosc,ze juz wiesz kiedy cc. Twoje dzieciaczki sa tak usluchane,ze na pewno poczekaja do wyznaczonego terminu. :tak:

Zapomnialam sie wam pochwalic,ze zakupilam ten stanik Alles mama , o ktorym tak duzo pisalyscie. Jestem bardzo z niego zadowolona. Obecnie mam o jeden rozmiar miseczek wiekszy i zastanawiam sie nad kupnem kolejnego ale moze rozmiar mniejszy. Jak sadzicie?POdczas laktacji biust sie powieksza wiec moze zamowie kolejny w tym samym rozmiarze??? :sorry:
Macie jeden ,czy dwa buistonosze do karmienia???

POza tym mam w polowie spakowana torbe. Mala juz jest cala spakowana ,pozostaly tylko moje rzeczy. Czas biegnie nieublaganie i czuje sie juz na wylocie , szczegolnie jak spojrze na nasza liste ;-)

reklama
gotadora grzeczne masz te dzieciaczki, już tak długo siedzą w brzuszku:-D. Jak tak ładnie słuchają, to może posiedzą jeszcze te 2 tygodnie:laugh2:.

lawendowy sen gratuluję serduńka! przepiękne prezenty zrobiłaś:-D. Też chciałabym się rozglądać za literkami, ale nie potrafimy wybrać imion, szok.

Tequilla, Lilia teraz Wy startujecie, nie mogę się doczekać pozytywnych wieści:laugh2:.

Sylwia powodzenia na wizycie. A co do tematu etyki lekarskiej, kiedyś miałam podobną sytuację, gdy jeden lekarz podważał wiarygodność drugiego, a sam nie był lepszy (jak się później okazało). Eeeh życie.

pingwinek mała jest śliczna! :-D

Moje mdłości się zmniejszyły, momentami czuję się świetnie i martwię się czy wszystko okej... Wizytę mam dopiero za 3 tygodnie. Chyba już nigdy nie pozbędę się niepokoju:szok:
Wiem, że jest jeszcze trochę za wcześnie, ale kupiłam na wyprzedaży 2 pary spodni ciążowych, takich z golfem na brzuch :laugh2:. Jedne minimalnie za duże, strasznie wygodne są, a drugie większe, z myślą o końcowych miesiącach:-D. Były z 40 euro przecenione na 9, nie mogłam się powstrzymać! Do tej pory nie podobały mi się takie naciągane na brzuch, ale jak je założyłam i poczułam tą miękkość, to się rozpłynęłam:szok:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry