szarlotka80
Fanka BB :)
czarny kot a powiedz mi kochana jak Ci skarb zasypia???Bo mój przy cycku i nieraz to trwa i trwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kapie maluszka miedzy 19 a 20 i zawsze myslalam,ze dzieci po kapieli to zaraz zasypiaja taaaa.....moj siedzi z nami do 22,wczoraj nawet do 23 nie chcial spac
Po kapieli zaczyna sie noszenie,lulanie,kolysanie ale nic z tego,wiec poprostu zrezygnowalam z kladzenia go na sile. Okolo 22 idziemy do sypialni,polezy z nami a potem otulam go kocykiem i lulam,przewaznie zasypia,ale sa dni ze lulam go tak z 5 razy,bo co do kolyski odloze,to po 5 minutach ma oczy jak 5 zloty
I tak az do uspania hehe.
W nocy ladnie je,ale w dzin ostatnio cos mu sie odwidzialo....

Fajnie, że się tak bardzo nie męczyłaś. Dbaj o siebie i Malucha. Naszej Dzidzi brakuje jeszcze 54 cm do 55 - dzisiaj byliśmy na usg i ma caluśki centymetr, a serducho pięknie bije :-)
a z tym spaniem to rzeczywiście ciężka sprawa:-(,budzi się w nocy co 2 godziny,wstaje do niego,karmie go i odpływam...dobrze,ze szybko się budzę.
Twoj synus to maly slodziak i taki maluski wydaje sie na tym lozku :-) Co do karmienia,to moj synus dzisiaj sobie pojadl w nocy hehe,budzil sie co poltorej godziny
No ale wyzej pisalam,ze cos w dzien nie bardzo mu sie chce jesc,wiec pewnie w nocy nadrabia

Aaaaa u mnie dzis -15* brrrrrr,i spacerek z maluchem odpada,za zimno....
Mam nadzieję, że jakoś dam radę.