Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam!!! mi sie udało za pierwszym razem w tej samej klinice co ty ale jest nas tu wiecej ...... u mnie przyczyna to słaba jakość nasienia. :-)Witajcie dziewczynki:-)choć jestem na tym forum ale na innym wątku to dziś was znalazłam...z całego serduszka wam gratuluje ciąż i życzę oby wszystko dobrze się potoczyło. Nie jestem w stanie przeczytać waszych wszystkich historii bo zajmie mi to pare dni ale mam nadzieję że niektóre z was mi pomoga i dodadza wiary i nadziei:-)ja wczoraj miałam swój pierwszy transfer podano mi jeden zarodeczek,mam obustronna niedrożność jajowodów i w związku z tym małe pytanka-czy jest tu kobitka o podobnym schorzeniu a pomimo tego udało sie jej? a której z was udało sie za pierwszym razem? staram sie nie wariować ale szczęśliwe historie dodaja mi siły;-)pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi![]()

wierzę, że jest Ci już bardzo ciężko, do tego ułożenie dziecka nie ułatwia sprawy. Ale dasz radę, w końcu jak sama piszesz, nie masz innego wyjścia. W przyszłym tygodniu będzie już po wszystkim

co myślicie o mrożeniu oocytów bo mam straszny dylemat,orientujecie się w tym temacie??

Mam tylko nadzieję, że jutro się nie pojawi, bo wtedy USG w sobote rano