• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
24magda09, Witaj. Ja mam ten sam problem co Ty,czyli niedrozne jajowody plus kiebska morfologia plemniczkow meza. Mnie nie udalo sie za pierwszym razem. Pokonalismy z mezem dluga droge, aby dzis moc sie cieszyc ograglym brzuszkiem.
Generalnie nie ma reguly. In vitro jest jak loteria. Niestety czasem trzeba dluzej poczekac na szczescie ale warto. Najwazniejsze ,abys miala pozytywnie nastawienie. Zycze spokojnego oczekiwania na bete i wyniku ,ktory uskrzydli CIe na cale zycie. :tak:

Aleksandretta, brzusio to ja mam taki niski przez cala ciaze. Codziennie sie przygladam,czy zmienil pozycje na jeszcze nizsza ale niestety nie. Slyszalam jednak,ze w tej kwesti tez nie ma reguly.

Tequila - z tym USG w sobotę rano się zgodzę pod warunkiem, że to będzie mój 3 dc. Ale @ chyba za szybko się nie zjawi, ponieważ nie mam żadnych symptomów, żeby już się zbliżała.

A Ty po transferze zamierzasz iść na L-4??

Chciałam dać jakiś znak życia bo od wczoraj umieram z bólu głowy. Wzięłam nawet dwa apapy, bo nie dawałam rady funkcjonować, ale nic nie pomogły.Niestety na pogodowe bólu głowy nie ma ratunku. Ale ile można się jeszcze męczyć?!
A do jutrzejszej wizyty dodatkowo umieram ze strachu, czy aby wszystko ok. Czy to wszystko musi być takie trudne?!

Miłego popołudnia dziewczęta.

Lawendowy, wspolczuje. Niestety latwo nie jest i nie bedzie. Ciaza jest czasami bardzo ciezka. Ale dzien po dniu jakos sie zbliza do konca.

zycze ci samych pozytywnych wzruszen jutro przy ogladaniu ZoStacha!
ja tez mam pietra, bo moze sie okazac ze jutro pojade rodzic. Pewnie nie ale taka opcja jest.

tak wiec powodzenia nam!!

Na ktora masz? Bo ja na 9.

Milagros, no wiem, że nikt nie obiecywał, że będzie łatwo.
Trzymaj się jutro i oby faktycznie jutro zapadła decyzja o spotkaniu z Zośką.
Myślami jestem z Tobą, a jutro o 9, to będę Ci wysyłała mega pozytywne wibracje :-)
Ja mam trochę później wizytę, bo na 14:00 dopiero. Także cały ranek będę w stresie.

Lilia nie myśl o niej że ma przyjść w terminie bo na pewno wtedy się spóźni,ja tak mam zawsze im bardziej czekam tym dłużej czekam:-D
a ja po transferze mam zamiar odpoczywać,nawet zmywać nie będę ;-):-D

Lawendowy strasznie Ci współczuję wiem co znaczy ból głowy,oby szybko było lepiej:tak:

Troszkę nadrobiłam..
Sony gratuluję raz jeszcze cudnego syneczka,jesteście już w domku?
Kwiatuszek bardzo mi przykro,kolejny raz będzie udany zobaczysz,po prostu musisz zabrać swoje mrożaczki,wiesz już ile ich masz?
Lawendowy tańce za jutrzejsza wizytkę
Milagros czy ja dobrze zrozumiałam że jutro masz wizytę i możesz już urodzić?

Dziewczyny czy podczas stymulacji normalnym jest pojawienie się śluzu owulacyjnego???

Jeszcze nic nie wiem w przyszłym tyg bede jechac do kiniki sie dowiadywac

powiedzcie mi warto jeszcze powtorzyc bete w 13dpt?
narazie leki bralam bo bylam u bratowej i nic chcialam zeby mnie zalało i tylko plamie lekko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry