• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Martka, sposob babciny - zrob inhalacje sobie z herbaty z kwiatow bzu. Ja jak bylam ostatnio chora sobie aplikowalam i mi pomoglo. Aaa i moglam apap przed spaniem wziac...ale to juz lek to wiec nie wie m czy powinnas.

Nie smiejcie sie z " oddajcie mi moj brzuch" bo to powazna rzecz. Hahaha

Milagros, chyba, że oddajcie mi mój brzuch sprzed ciąży :-):-D:-)

Martka, kuruj się i nie daj choróbsku. *spam* syrop, *spam* tabletki do ssania, sok z malin i czarnego bzu, duuużo cytryny do herbaty. To chyba jedyne sposoby.

PAŹDZIERNIK

1. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
2. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
3. GOSIA_1983 (25 paździrnik -cc) - córka Milena
4. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

5. AVOCADO (24 listopad) – córka
6. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

7. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
8. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

9. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
10. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

11. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

12. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
13. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
14. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
15. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

16. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tequila - co się dzieje?? Dlaczego się nie odzywasz?? Jak stymulacja??

Dziękuję że pytasz:-) miło mi że ktoś o mnie jeszcze pamieta;-)nie odzywam się bo źle znoszę stymulację,mam podwójną dawkę leków i odbija sie to na mojej głowie,mam takie bóle jak jeszcze nigdy w życiu,wczoraj np do 22 od 7 rano nie wstałam z łóżka,nie byłam w stanie:-(poza tym wszystko przebiega planowo choć strachu się najadłam bo na jednym z usg byłam u innego lekarza który wystraszył mnie że pęcholki nie rosną,dwa dni stresu i wizyta u mojego lekarza prowadzącego który na szczęście obalił wcześniejsza opinię:tak:
a jak Twoja @? przyszła?kiedy zaczynasz ?

Do całej reszty odezwę się jak nadrobię zaległości póki co serdecznie pozdrawiam:-D

reklama
milagors moja siostra jeszcze nie wie. Miała we wtorek genetyczne i dziecko tak się wierciło, że ciężko było zmierzyć, a zajrzeć między nóżki było już prawie niemożliwe. Także siostra nadal czeka na niespodziankę.

lawendowy_sen oj teraz to już jestem bardzo spokojna. Wiktorek ma niektóre parametry nawet do 2 tyg do przodu, serduszko ślicznie bije, a ja mogę spokojnie odpoczywać wiedząc, że młody ma się dobrze :-).

avocado dziękuję za aktualizację :-), teraz jak głupia wpatruję się w nią i nadal nie mogę uwierzyć że to wszystko dzieje się naprawdę :-D.

TeQuila to już pewnie niedługo punkcja się szykuje?

Na usg doktor na chwilę przełączył mi na usg 4d i widziałam śliczną buzię, stopkę i rączkę. Wiktorek oczywiście znalazł sobie nietypową pozycję do przebywania w brzuszku i jest ułożony poprzecznie. Także główkę mam jego po lewej stronie, a nóżki po prawej. I to będzie wstydzioszek, bo nie chciał pokazywać zawartości między nóżkami. Dr raz z jednej raz z drugiej strony próbował, nic nie widział. Już myśleliśmy że to jednak dziewczynka, ale po chwili dr pokazał nam siusiaka i wszystko było jasne. A mój mąż zażyczył sobie zdjęcie (chodziło mu aby jakieś mieć z usg), a dr zrobił zdjęcie ostatniej znalezionej części ciała czyli siusiaka :eek:. To Ci będzie pamiątka :rofl2:.

Miłego dnia kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry