Aleksandretta
Moderator
Ja też niestety nie mam tego kanału. Jeszcze sprawdzę, ale raczej nie mam
Sylwia zazdroszczę takich wyraźnych ruchów i to tak wcześnie. Ja jakiś czas temu czułam takie łaskotanie w brzuchu i wiedziałam, że to maluch, ale teraz nie czuję nic, a z czasem ruchy powinny być przecież coraz wyraźniejsze i bardziej odczuwalne. Dlatego trochę się denerwuję. Oczywiście wszyscy mnie uspokajają, że jest za wcześnie, ale mnie uspokoi dopiero USG, które mam 24 października. Nie mogę się już doczekać.

Sylwia zazdroszczę takich wyraźnych ruchów i to tak wcześnie. Ja jakiś czas temu czułam takie łaskotanie w brzuchu i wiedziałam, że to maluch, ale teraz nie czuję nic, a z czasem ruchy powinny być przecież coraz wyraźniejsze i bardziej odczuwalne. Dlatego trochę się denerwuję. Oczywiście wszyscy mnie uspokajają, że jest za wcześnie, ale mnie uspokoi dopiero USG, które mam 24 października. Nie mogę się już doczekać.
. Mam do Ciebie pytanie trochę z innej dziedziny;-). Czy Twoje psiaki są wykastrowane, a jak tak czy warto? Bo im więcej czytam, tym jestem głupsza. Mój bandyta ma 2,5 roku i już wymiękam, zastanawiam się nad kastracją. Na spacerach to diabeł, reaguje na polecenia tylko do czasu wyniuchania suki, wtedy koniec, pies jest w transie i wyrywa nam ręce
. Pracuję nad nim od szczeniaka i nic nie pomaga, a rada od weta to właśnie ciachnięcie jajek. Boję się, że nie będę w stanie z nim spacerować jak pojawi się dziecko, nie ma takiej opcji, że smycz w jednej ręce, a w drugiej wózek. To groziłoby śmiercią całej trójki
także jak pokaże się w sieci to ja również się ucieszę ... chyba że Marcysiowa skoro nagrywasz to może wrzucisz na chomika?