Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Miałam badanie słuchu, wymazy, etc i okazuje się, że jednak słuch mam gorszy przez pracę. I tutaj kolejny news – panu doktorowi skończyły się recepty
, dobrze że miałam swoje inaczej nic z tego by nie było. Jednak co można powiedzieć, to lekarzy mają dobrych, dokładnych z dużą wiedzą. Jednak organizacja instytutu wykańcza. 2 h opóźnienia, zero informacji kiedy będę przyjęta, jedna pielęgniarka biegająca między 3 gabinetami lekarzami i to jest obsługa pacjentów komercyjnych
. Przez to opóźnienie sama się spóźniłam do pracy 0,5 h, a mój pacjent opalał się na ławeczce przed kliniką. Jak ja nienawidzę się spóźniać. Mój mąż natomiast dalej szaleje na grzybach, codziennie po pracy lata po lesie aż do zmierzchu. Już musiałam słoiki dokupić do grzybków, bo nie miałam w co je ładować.
czujesz już ruchy? Ja nadal nic. Trochę mnie to niepokoi. Na szczęście wizytę mam w przyszłym tygodniu, więc się wszystkiego dowiem. A w tym tygodniu robię badania: morfologia, mocz i glukoza...