• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ponawiam mojego posta, bo chyba nie doczytałyście...

Dla wszystkich zainteresowanych, jedna dziewczyna z forum "kto po invitro" znalazła na necie pierwszy odcinek tego serialu o in vitro. Oto jej post:

"Też bardzo chciałam obejrzeć ten film na tlc i udało mi się znaleźć stronę na której można ten program oglądać. Teoretycznie można 90 min/dzień za darmo, ale w praktyce pojawia się komunikat, że jest za dużo chętnych. Ja wykupiłam sobie dostęp no limit i mogę oglądać. Ta strona to: Telewizja, Telewizja online, Telewizje polskie

reklama
Witajcie dziewczynki

Widzę, że powoli forum umiera śmiercią naturalną. Kiedyś nie nadążałam z wpisami i było co poczytać, teraz można się logować raz na tydzień i dopiero na spokojnie wszystko nadrobić. Ehhhh, to co dopiero jak będzie po lutym jak zostanie z 5 dziewczyn na forum :eek:.

Dobra nie narzekam. Zaczynają mnie dopadać dolegliwości ciążowe - ból kręgosłupa przy dłuższym chodzeniu, problem z ułożeniem się w nocy do snu, czy noce wizyty w wc. No ale co się dziwić, dzisiaj zaczęłam 20 tc :-).

Miłego dnia kochane :-D

hi girls :-)

a to ja po znowu nieprzespanej nocy, biedne te moje maluszki - kolki ich dopadły :-(

Sylwia - masz rację, nasza ekipa miała wenę do pisania, nawet czasem po nocach ... ah to były czasy ;-)

pozdrawiam wszystkie ciocie szczególnie te na końcówce i trzymam kciuki za szybkie porody &&&& i jeszcze szybsze dojście do siebie :tak:

To forum juz jest w sumie martwe. A w weekendy to juz dno totalne. Może dlatego, ze nowe dziewczyny nie dochodza... Nie wiem...

Ja mysle, ze my sie znamy, mamy siebie na fejsie i pewnie niedlugo tylko tam bedziemy pisac.

Ja bylam na ktg dzisiaj. "Skurcze" na poziomie 8%. Zosia szaleje ;) tak wiec w srode rano stawiam sie w szpitalu na cc.

Witajcie po weekendzie:-)

Piszecie, że forum umiera... No nie, a ja dopiero do niego dołączyłam:-( Wydaje mi się, że przyczyna jest prosta. Wy się już długo znacie, pewnie jeszcze z innego forum, jak byłyście na etapie starań. Teraz zwłaszcza w październiku sporo z Was urodziło lub będzie rodzić. Te dziewczyny, które urodziły, mają po prostu mniej czasu. Nowe dziewczyny nie dochodzą aż tak, a jak już się pojawią, to ciężko jednak przebić się w tak zżytej grupie, którą tworzycie. Wy już nawet znacie się w realu, więc to normalne że jesteście bardziej skoncentrowane na tych osobach, które dobrze znacie, a nie na nowych. Milagors pisze, że przeniesiecie się na Facebooka. No cóż, ja niestety nie mam Facebooka i nie założę. Najwyżej zostanę tutaj sama i będę pisała sama ze sobą monologi, hehe;-) A tak na serio, to mam nadzieję, że dołączy więcej dziewczyn. Z niecierpliwością czekam na TeQuilę i inne staraczki:tak:

A ja mam jednak wizytę jutro, a myślałam, że dopiero w czwartek. Coś mi się pomieszało. Dobrze, że dziś spojrzałam w kalendarz. No i doczekałam się mojej wymarzonej 'dwójki' z przodu w suwaczku. Jutro to właściwie usg połówkowe u mojego lekarza, ale będę szła na jeszcze jedno za jakieś 2 tygodnie, usg 3D. Mój lekarz niestety nie ma usg 3D, a mi zależy, żeby je zrobić.

Życzę wszystkim udanego poniedziałku:-)

O rany... Jak ja w końcu będę w ciąży to na tym forum już nikogo nie bedzie :-) Aleksandretta, Sylwia, Milagros - każda z Was ma troche racji co do powodów, że forum opustoszało. Był czas boomu, wiele dziewczyn z invitrowgo przenioslo się tutaj. Teraz jest straszna posucha, która - mam nadzieję - niedługo zmieni sie w kolejny boom.

reklama
mialgros - może dlatego tu tak cicho, ponieważ były ciężarówki zajmują się swoimi dzieciaczkami, a na forum "kto po in vitro" jest jakaś czarna passa. Ja staram się Wam gitary nie zawracać, bo nie jestem pełnoprawnym uczestnikiem tego forum :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry