Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Memories, jeżeli zastanawiasz się nad Zaspą albo Wojewódzkim to ja polecam Zaspę. Wojewódzki "słynie" z tego, że
tam rodzi się naturalnie "do końca". Trudno u nich o cesarkę. Moje koleżanki, które tam rodziły potwierdzają
te wiadomości. Natomiast na Zaspie (na której sama rodziłam) cesarka to nie problem. Pewnie nie jest tak, że na życzenie
robią, ale jak tylko jest jakiś problem to się nie wahają. A w Wojewódzkim uważają, że każda kobieta jest w stanie urodzić
naturalnie i męczą ją godzinami.
Milagros, dziś Twój wielki dzień. trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
bo tam już nie jest przyjemnie i nie ma reguły jaki to będzie szpital bo w każdym jest tak samo. Jedyny plus patologii to jak już się jest po terminie to się czuje spokojnym bo jest ciągły monitoring dziecka czyli pomiary tętna detektorem , badanie ktg , oba badania kilka razy dziennie, dostęp do usg a przede wszystkim lekarze na miejscu.
Nie smutkaj się już.