Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale czas leci... u mnie już 22 tc zaczęty. Kiedy to minęło? A ja jestem ze wszystkim w lesie - nie mam wybranego szpitala, nie zapisałam się na szkołę rodzenia, a z wyprawki mam kupione dopiero 5 pajacyków...
Ja niestety muszę wszystko skompletować sama od zera... W rodzinie po mojej stronie będzie to pierwszy niemowlak od 17 lat! (tak, jestem najstarszą wnuczką, najstarszą córką, najstarszą siostrą cioteczną, etc., ale nie mam jeszcze 30-stki, więc to ode mnie rozpoczyna się wysyp małych dzieci, tak sądzę;-)). Natomiast z osobami z rodziny od strony mojego męża, które mają małe dzieci, nie mamy aż tak dobrego kontaktu, aby liczyć na jakiekolwiek prezenty. Póki co dziadkowie zadeklarowali, że chcieliby kupić wózek, ale biorąc pod uwagę fakt, że mnie podobają się kosmiczne wózki, które też niestety potrafią mieć kosmiczną cenę, to miałabym wyrzuty sumienia, aby obarczać kogokolwiek takim wydatkiem. Plusy tej sytuacji są takie, że wszystko wybieram sama, co sprawia mi olbrzymią frajdę i bardzo mnie relaksuje:-) Uwielbiam spędzać wolny czas na wyszukiwaniu różnych rzeczy dla dzidziusia
Fusun gratuluję pięknych zarodeczków i trzymam kciuki za ich dalszy rozwój. Będziesz miała dwie blastki podane?

Marcysiowa, uszczypnąć Cię??? :-)
No i koniecznie wklej zdjęcia dziewczynek))
Malinuś, za pracą nie tęsknię, bo atmosfera jest nie do zniesienia. Moje koleżanki narzekają i mówią, że w takich warunkach nie da się pracować. Może to i dobrze, że jestem na L4, bo pewnie bym się przejmowała. A tak staram się być luźna, jak guma od majtek :-)
Ogólnie czuję się dobrze. Coraz częściej dokuczają mi skurcze łydek i stóp. Wczoraj, w nocy złapało mnie w obu łydkach na raz. Myślałam, że będę wyła z bólu. Skurcz przeszedł, ale ból pozostał i boli mnie do teraz.
. Ja zrobiłam na początku roku garderobę i została mi prawie pusta szafa i komoda, także mimo że mąż odnowił pokój dla dziecka to jeszcze nie będziemy meblować. Młody i tak będzie spał z nami w sypialni pewnie z 2 lata, a potem już będziemy szykować pokoik na tip top.
. Co dziwne mimo że przeczucie mówiło mi że przytyłam, to jednak okazuje się że waga stoi, a od początku ciąży jestem na minusie 10 kg. Dlatego wypada tylko jedno - w moim bebzuchu nagromadziły się gazy po grochówce
;-)
Ciekawe, co na Twój mąż, że to nie on jest sprawcą, tylko jakaś tam grochówka ;-)