Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sylwia no cudo ten Twój wielorybi brzuszekMój też coraz większy i coraz bardziej widoczny, taki hipopotami się robi
)
. Tylko co na to Wiktor
.
oraz zostały mi zaoferowane usługi. Cóż pewnie dlatego mnie nie kojarzy, bo mam innego lekarza prowadzącego ciążę (ze względu na szpital w jakim pracuje), a mój pacjent ma tylko prywatną klinikę. A druga sprawa, że pracuję w koszulach chirurgicznych (rzadko nakładam firmowe polówki) i mój bebzun nie rzuca się tak w oczy. 
.
odnośnie przybierania na wadze to z tego co wyczytałam to wcześniaki przybierają na wadze więcej niż dzieci urodzone terminowo i z dużą wagą. Moje maluszki w dniu wypisu ( 5 października) ważyły ok. 2200, a dziś synek prawie 3200, a córcia niecałe 3 kg. Dr powiedziała,że bardzo łądnie przybierają. Szczególnie mały - w 3 i pół tygodnia kilogram. A tu link, całkiem ciekawy Badania: wcześniaki słuchające Mozarta szybciej przybierają na wadze? - Rynek Zdrowia - rynekzdrowia.pl ... może to Mozart tak na nich działa :-)

.... jak urodzę i okaże się że nie będę mogła karmić to po powrocie pierwsze co zrobię to zjem słoiczek grzybków. A mam taki specjalny z maluśkimi maślakami :-).
. Także nie ma co aż tak obawiać się odstawiania - jak widać po moim przypadku. I nie stresuj się tym, bo ZoStach też się denerwuje.
hmm poza tym dojeżdżam 45 km... od wyjścia z domu do powrotu mija 11 godzin a pracuję tylko 8,15godz... nie wiem jak to będzie po powrocie......hmmm