Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Sylwia, to koniecznie poproszę o fotki fury dla Wiktorka.
No i ja chybawybrałam już wózek. Zobaczymy na czym konkretnie stanie.
Hmmmm, tylko że fura w proszku, znaczy w częściach

Zobacz załącznik 594551Zobacz załącznik 594552
Takie dwukolorowe z szufladą przykrytą. Mąż chciał dzisiaj złożyć, ale ja się wystraszyłam i kazałam mu nie ruszać. Zaboboniara ze mnie i tyle.
A wózeczek też mam od dawna wybrany, jednak ze względu na gwarancję kupię dopiero koło 8 mc. I pocieszę Ciebie Lawendowy, kupisz ten wózek
. Sylwie tak mają że jak w oko coś wpadnie to już nic innego nie jest się w stanie oglądać. Mi tak wpadł w oko bebetto solaris b i mimo że wiele osób mi poleca maxi cosi, to ja już nie mogę patrzeć na inne
.Wanienkę kupiliśmy w smyku w sobotę
Zobacz załącznik 594554
Witajcie kobitki nie wiem czy mnie pamietacie bo bardzo rzadko sie udzielam ale mam problem a wy kobitki jestescie juz na etapie wysokiej ciazy:-)ja obecnie jestem w 6tc niby wszystko jest ok ale dzis pobolewał mnie brzuszek od rana no i rano miałam przez chwilkę takie upławy koloru jak "kawa z mlekiem". Strasznie sie wystraszyłam i nie wiem co o tym myslec:-(przez luteine dostałam grzybice i dostałam teraz doustna a na wyleczenie globulki czy to mogło byc przez to? dziewczynki jesli umiecie mi pomoc i pocieszyc mnie prosze o jakies widomosci. Pozdrawiam was serdecznie
A jakie globulki? Może to one podbarwiły? Ja miałam macmiror na grzybicę pochwy i śluz był w kolorze żywo żółtym :-).Ale jak odczuwasz jakieś dolegliwości to nospa i lepiej pójść do lekarza. Może progesteron Ci zmniejszył się? Lepiej to sprawdzić.
wybrałam już wózek. Zobaczymy na czym konkretnie stanie.

) i staram się wszystkiego unikać. Owszem kilka razy zdarzyło się że dostałam inne leki, typu pimafucin, macmiror, urosept czy monural, ale wtedy mało nie osiwiałam ze strachu jak je brałam. Mam nadzieję, że u Ciebie ból już przeszedł i nie powróci.