• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lawendowy czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie po wizycie. Ciekawe, kto wygra i kto tam się ukrywa w brzuszku:) Moja intuicja nadal podpowiada dziewczynkę. Zobaczymy:) Oby tylko nie było numeru (tfu, tfu), że dzidziuś schowa swoje wdzięki;)

Aleksandretta, a wiesz, że dzisiaj mi taka myśl również przemknęła przez moją głowę.
Ale żeby za bardzo nie rozmyślać, to zabrałam się za niespodziankę dla cesarzowej Kingi :-)

Ostatnia edycja:
Witaj Almek

Była na tym forum kiedyś dziewczyna o nicku Anioleczek, ona właśnie korzystała z komórki dawczyni, udało jej się za pierwszym razem, urodziła zdrowego synka.
Póki co trzymam kciuki za Twojego mrozaczka :tak:powodzenia.

lawendowy zatem wszystkie trzymamy kciuki żeby bobik pokazał swe wdzięki.;) ale fajnie, ze znow będziesz mogła zobaczyć maleństwo;) ja muszę czekać jeszcze dwa tygodnie, myślisz, ze możliwe jest, ze juz wtedy cos bedzie wiadomo na temat płci? to będzie koniec 13 tygodnia.

A ja całą noc i dzień rozmyślałam co by tu zrobić z tymi badaniami, obczytałam się konkretnie i stwierdzam, ze robienie ich jest troche bezcelowe biorąc pod uwagę, że opierają się jedynie na statystykach, przegadałam sprawę z mężem i zdecydowaliśmy się nie robic pappa, zdecydujemy sie tylko na usg. jakby miało wyjść coś nie halo to nie chciałabym się stresować przez następne pół roku, chociaz i tak pewnie troche będę... Zastanawiam się reakcji lekarza, bo on tak jakby zlecił mi te badania, ale co "płace - wymagam" :P

a i jeszcze jedno bardzo ważne pytanie: czy obfite upławy z dużą zawartością rozpuszczonej lutki oznaczają że moj organizm ją wypluwa, bo moze za duża dawka i ją trochę zmniejszyć czy tak ma być?

Szyszka, luteiny przedawkować się nie da i jeśli jest jej za dużo, to organizm nią "pluje".
Może z odstawieniem poczekaj do wizyty, no chyba, że będziesz zmniejszysz sobie o jedną tabletkę przy aplikacji.
U mnie w 14 tc nie było widać płci. Znaczy się może doktorek coś tam widział, ale nie chciał strzelać.
A nub początkowo jest taki sam i dla chłopca i dla dziewczynki. Rożni się tylko kątem pochylenia względem osi kręgosłupa.

Lawendowy, az jestem ciekawa co tam ladnego tworzysz!
No to mam nadzieje ze Stasiek sie da podejrzec ;) tzn jego klejnoty ;))
jak ty masz jutro mile mikolajki to ja jade na szczepionke z Sowka. Na sama mysl mi niedobrze. Do tego zima+ pediatra i to cale ubieranie i rozbieranie to jest masakra. Masz szczescie ze Stach wiosenno-letni bedzie.

szyszka, na tym etapie ciazy to strzelanie. Wargi sromowe sa bardzo duze o ile sie orientuje i mozna sie pomylic. Musisz sie uzbroic w cierpliwosc. Luteiny ńigdy za duzo wiec tez sie nie martw. Ogolnie sie nie martw, bo ja widze ze ty sie tu nakrecasz. Spoooookojnie!

Ostatnia edycja:
Milagros, cierpliwości, zobaczysz w poniedziałek. Nie chcę nic zdradzać, bo Kinga nie będzie miała niespodzianki ;-)

Biedna Sówka, jutro będzie kłuta. Ale fatalne Mikołajki się jej szykują :(((((
Czyli mówisz, że Stach?! :tak: Chłopak i taki wstydliwy????? A swoją drogą, to ciekawe po kim ? Chyba po Piotrku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry