• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aleksandretta też miałam podkłady Babyono i Bella mama, i szczerze, Bella są lepsze, z Babyono nie raz mnie zalało, bo one są takie płaskie...Ale lepiej samemu sprawdzić.

reklama
Cześć Dziewczyny

Witam nowe " foremki" :-), cieszę się, że ciągle przybywa dziewczyn, które są w ciąży dzięki in vitro bo widać jak bardzo skuteczna jest to metoda na posiadanie własnych dzieci:tak:

Dziewczyny w nowym 2014 roku życzę Wam wszystkiego najwspanialszego, pozytywnych bet, nudnych ciąż, bezproblemowych porodów i zdrowych ślicznych dzieciaczków. Dla mnie bardzo szczęśliwy był rok 2013 bo przyszedł na świat mój synek, niech dla Was będzie tak szczęśliwy 2014 :tak:

dziewczyny wy tu ze zgagą w okolicach 30tyg jesteście, a co powiecie,że u mnie dopiero 5 tdz się zaczął,a już mam ?? :szok:to jest jakiś koszmar !!! w pierwszej ciąży od połowy gdzieś do dnia cc miałam taką zgagę że zasypiałam z rennie w buzi i budziłam się z nim :szok: myślałam, że w tej ominie mnie choć tak zgaga ale ja ją już czuje ......... :szok: powieszę się chyba jak tak do końca ciąży będzie :-( nie ma nic chyba gorszego od zgagi mdłości i wymiotów :no:

na pocieszenie zrobiłam dzisiaj betę i wyszła 1619 :-)

Witajcie w Nowym Roku:) Mam nadzieje ze dla wszystkich bedzie on rokiem wspanialych wiadomosci, spelnionych marzen, upragnionych wysokich bet, spokojnych ciaz i slicznych zdrowych dzieciaczkow:) Szczesliwego Nowego Roku dla wszystkich.

Powiem Wam szczerze ,że jeszcze boję się przyłączyć do tego forum...:zawstydzona/y: zacznę się udzielać jak usłyszę serduszko...na razie nie mogę uwierzyć w swoje szczęście.... Aby trwało już na zawsze :tak:

Niepokorna, Elleni - tez mam tak samo - poczekam na ta wzyte serduszkowa. Elleni - ty juz 10 idziesz ale masz fajnie - ja dopiero 22. Piekna betka ci wyszla - no i szybko objawy sie zaczely mam nadzieje ze zgaga ci jednak minie i ciaza bedzie spokojna i bez wiekszych dolegliwosci...

Happy09 - gratuluje pozytywnego testu Mamusiu i zycze spokojnej ciazy

mam nadzieję, że tego 10tego będzie widać już serduszko ... że to nie za wcześnie :confused:wprawdzie już betę mam ponad 1500, a podobno od takiej liczby cokolwiek zaczyna być widać na USG. Do 10tego jeszcze sporo podrośnie więc liczę, że to moje drugie, kochane serduszko zabije dla mamy :tak:

mam nadzieję, że tego 10tego będzie widać już serduszko ... że to nie za wcześnie :confused:wprawdzie już betę mam ponad 1500, a podobno od takiej liczby cokolwiek zaczyna być widać na USG. Do 10tego jeszcze sporo podrośnie więc liczę, że to moje drugie, kochane serduszko zabije dla mamy :tak:

Na pewno zabije dla Ciebie ,to będzie najpiękniejszy dźwięk :tak: trzymamy kciuki ....

A ja zaczynam się bać 3 weryfikacji bety :-(

reklama
[FONT=&quot]Aleksandretta no to widzę że podobnie tą ciążę znosimy:happy2:Tak, będę mieć cc, dziś właśnie jadę do Lubina, do szpitala w którym chcę rodzić, porozmawiać z panią doktor i wszystkiego się dowiedzieć. Jestem trochę zdenerwowana ale mam nadzieję że wszystko będzie ok![/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]elleni współczuję zgagi na tak wczesnym etapie i…gratuluje bety:tak:[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Niepokorna cudowny lekarz, ponoć ma mega szczęśliwą rękę i idealnie dobiera stymulację i leki dla pacjentek. Ja się nie załapałam bo miał już mnóstwo pacjentek ale na dr.Żurawskiego też nie mogę powiedzieć złego słowa, dusza człowiek i idealnie „rozszyfrował” mój organizm:tak:[/FONT]

[FONT=&quot]Dziewczyny nie stresujcie się i bądźcie cierpliwe!! Wiem że teraz łatwo się mówi ale nerwami zaszkodzicie maluchom których serduszka, naprawdę już niedługo usłyszycie!! Oczywiście skłamałabym gdybym powiedziała że ja się nie denerwowałam ale trzeba z tym walczyć dla dobra maleństwa, będzie dobrze zobaczycie![/FONT]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry