Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to jest jakiś koszmar !!! w pierwszej ciąży od połowy gdzieś do dnia cc miałam taką zgagę że zasypiałam z rennie w buzi i budziłam się z nim
myślałam, że w tej ominie mnie choć tak zgaga ale ja ją już czuje .........
powieszę się chyba jak tak do końca ciąży będzie :-( nie ma nic chyba gorszego od zgagi mdłości i wymiotów
Powiem Wam szczerze ,że jeszcze boję się przyłączyć do tego forum...zacznę się udzielać jak usłyszę serduszko...na razie nie mogę uwierzyć w swoje szczęście.... Aby trwało już na zawsze
![]()
a prowadzi mnie dr R.Gizler ...
wprawdzie już betę mam ponad 1500, a podobno od takiej liczby cokolwiek zaczyna być widać na USG. Do 10tego jeszcze sporo podrośnie więc liczę, że to moje drugie, kochane serduszko zabije dla mamy 
mam nadzieję, że tego 10tego będzie widać już serduszko ... że to nie za wcześniewprawdzie już betę mam ponad 1500, a podobno od takiej liczby cokolwiek zaczyna być widać na USG. Do 10tego jeszcze sporo podrośnie więc liczę, że to moje drugie, kochane serduszko zabije dla mamy
![]()
trzymamy kciuki ....Niepokorna wszystko będzie dobrze, zobaczysz ! nie ma co się stresować. betę za te pare dni będziesz miała zapewne ponad 3 tys![]()

Tak, będę mieć cc, dziś właśnie jadę do Lubina, do szpitala w którym chcę rodzić, porozmawiać z panią doktor i wszystkiego się dowiedzieć. Jestem trochę zdenerwowana ale mam nadzieję że wszystko będzie ok![/FONT]
[/FONT]
[/FONT]