Jogo
Fanka BB :)
Zuzia właśnie koleżanka mi mówiła ze cała ciąże pila colę i potem mała nie miała kolek, ale czy to ma jakiś związek ? Ja od początku unikam gazowanego ale jak mnie przypili to troszkę się napije .
Szyszka ja na szczęście w ogóle nie mam mdłości i nie wymiotuje , tylko piersi obolałe i potrzeba na sen( dzisiaj spałam 12 h ciągiem ) . Na łóżeczko to jak chcesz , niektórzy nie kupują nic tak wcześnie ale tolko zabobony. Ja mam pierwsze łóżeczko takie do 6mc, dostałam kiedyś i czeka.
Myslicie dziewczyny ,ze to na co macie smaki jest adekwatne do płci dziecka? Jak to u was wyglada? Ja mam raczej smaki na kwaśne czyli na chłopca .
Szyszka ja na szczęście w ogóle nie mam mdłości i nie wymiotuje , tylko piersi obolałe i potrzeba na sen( dzisiaj spałam 12 h ciągiem ) . Na łóżeczko to jak chcesz , niektórzy nie kupują nic tak wcześnie ale tolko zabobony. Ja mam pierwsze łóżeczko takie do 6mc, dostałam kiedyś i czeka.
Myslicie dziewczyny ,ze to na co macie smaki jest adekwatne do płci dziecka? Jak to u was wyglada? Ja mam raczej smaki na kwaśne czyli na chłopca .

) - nie no tak na serio, jak czegoś organizm potrzebuje to po prostu czujesz, że masz na tę konkretną rzecz ochotę, np. na jakiś owoc.
niezła ta Twoja koleżanka
a coca cola i kolki
wow! pewnie dzięki tej dziewczynie więcej kobiet w ciąży opija się colą ... ja nie piłam coli ani innych gazowanych napoi jeszcze przed rozpoczęciem stymulacji i dopiero niedawno zaczęłam znowu od czasu do czasu coś tam popijać, ale ja nigdy fanką takich napoi nie byłam. A akurat coli to mi się chciało w ciąży, pewnie dlatego że z tego co mi było wiadomo nie wolno jej było pić. I następnym razem również nie będę.