gosia__1983
Fanka BB :)
ja piłam i napoje gazowane i kawe cała ciąze a jesli chodzi o tatara to nie jadłam bo słyszałam ze dziecko moze urodzić sie niedowidzące ale nie wiem czy to przesad czy mieso surowe ma wpływ na wzrok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam nieco inne zdanie, oczywiście wszystko jest dla ludzi, jednak w tych miesiącach kiedy rośnie w ciele kobiety nowe życie warto zadbać o to, aby jeść i pić zdrowe rzeczy, jest ich całe mnóstwo. Może zwariowałam, ale może dzięki mojemu wariactwu udało mi się donosić ciąże prawie do 37 tygodnia, a moja była bardzo zagrożona.

, właśnie taki pichci się na kuchni) i do tego kanapki z serem białym. Z owoców wchodzą mi głównie pomarańcze. Tyle jeśli chodzi o smaki, ale staram się odżywiać racjonalnie a nie tylko tymi frykasami
.
.
. Bo dziennie mogę zjeść około 5 cm owoca, który zawiera mało cukru, np jabłka czy mandarynkę. I to tylko o określonej porze, nie może być na śniadanie czy po 17:00... A o bułce z dżemem i kubku mleka nie wspomnę... Albo chociaż musli z mlekiem aaaaaaah! Ostatnio pozwoliłam sobie na filiżankę białego ryżu i mało nie zeszłam ze świata
. Czyli moją największą zachcianką jest zwykłe jedzenie. Zazdroszczę Wam, że możecie jeść normalnie hehe, zjedzcie dzisiaj coś dobrego za mnie :-).