Foote witaj i gratulacje

.
Megi, Jogo nie dajcie się choróbstwom

.
Aleksandretta super, że wracasz tak szybko do formy :-). Też chciałabym taką sesję. U mnie można zrobić taką zaraz po porodzie, w szpitalu. Zdjęcia wychodzą naprawdę piękne, ale ceny zabójcze. Może jeszcze się zdecyduję ;-).
lawendowy sen to teraz sama przyjemna robota przed Tobą

.
gotadora nie dziwię się, że dni tak szybko Ci lecą, można powiedzieć podwójnie szybko

.
szyszka gratuluję udanego usg, malutki na bank podobny do mamusi

. U mnie torba już spakowana, wszystko gotowe hehe. Mąż powoli zaczyna się stresować, ale załatwił urlop, więc będzie dobrze

.
Marcysiowa powodzenia! Niech szczęście Was szybko zaskoczy :-).
Fusun kochana, mam nadzieję, że szybko przeniosą Was do innego szpitala, bo dziewczynki są naprawdę bardzo silne

. Musi być dobrze, trzymam mocno kciuki.
zula słońce, tak się cieszę, że się odezwałaś! Ja nie zaglądam na stary wątek tylko i wyłącznie ze strachu. Bardzo emocjonalnie podchodzę do wszystkich wpisów i przeżywam nasze historie, a przy moich skurczach i czadach miałam zakaz emocjonowania się i stwierdziłam, że tak będzie lepiej. Ale chyba już na tym etapie mogę wrócić? Już raczej wszystko powinno być dobrze, a może komuś pomogę chociaż dobrym słowem
lenkabar witaj :-) super, że się udało, teraz leż grzecznie i odpoczywaj i nie myśl o tym, co było