Elleni - powodzenia na wizycie..
Martaczi - no wyprawka juz u ciebie sie zapelnia - patrzylam na ten wozek o ktorym piszesz bardzo fajny ale cena powala...ja wozka chyba pozniej zaczne szukac...
Lawendowy wlasnie tak sie zastanawialam od kogo ty przejelas kalendarz a to od naszej Avocado

A co do wprowadzania zmian spokojnie - jeszcze jestes jego wlascicielka a ja tylko twoja "sekretarka" ha ha wiec do rozwiazania zmiany mozesz nanosic chociaz 8 maja to juz tak niedlugoooo
Madzia i Piotr - super ze u corci wszystko dobrze

Bardzo ladne imie wybraliscie tez Hania mi sie podoba
No a teraz co u nas - nie wiem jak obstawialyscie - ale wyglada na to ze mamusia miala dobre przeczucia od samego poczatku - lekarz stwierdzil ze prawdopodobnie synek

Rosnie sobie zdrowiutki i lekarz mowil ze bedzie dlugi bo nozki ma dlugasne bardzo sie ciesze ze wszystkie parametry w normie od razu ulga

Sama wizyta taka sobie - lekarz tylko nastawiony na badanie a ja chcialam troszke zobaczyc naszego maluszka, nie wiem ile mierzy i wazy, nawet zdjecia nie umial fajnego zrobic no ale moze w Polsce jeszcze raz pojde...
No ale za to wczoraj maluszek dal niezle do wiwatu mamusi - kopie od kilku sdni niesamowicie - zwlaszcza jak zjem kilka truskawek hihi no nic to teraz biore sie za wybor imienia