Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
martaczi lekarze mówią, że jak łożysko jest na przedniej ścianie to ruchy później czuć i ogólnie są gorzej odczuwalne przez całą ciążę. Jeżeli łożysko jest na tylnej ścianie to na odwrót... Tyle teorii, w praktyce bywa różnie. Ja miałam łożysko na przedniej ścianie a ruchy wyraźnie już czułam w 17 tygodniu. Później były dni kiedy mały wiercił się tak, że brzuch bolał, a potem przychodziły dni kiedy prawie się nie ruszał a ja umierałam z niepokoju. Linia na brzuchu pojawiła mi się po porodzie (razem z rozstępami :-(), a pępek całą ciążę był wklęśnięty. Jak widzisz każda ciąża jest inna i nie ma co się zamartwiać szczegółami. Grunt że badania wychodzą prawidłowo, a Ty czujesz małego.
elleni gratuluję córy. A imię bardzo ładne :-)
Lawendowy jak samopoczucie?
Cały czas myślę o Fusun. Przedwczoraj pozwoliłam sobie przeczytać jej ostatni wpis na innym forum. Czytałam i płakałam. Nadal nie mogę zrozumieć dlaczego los jest tak okrutny i zazwyczaj wszelkie nieszczęścia dotykają ludzi dobrych....
Wczoraj słyszałam w radiu o dziecku półrocznym, które umarło wskutek wygłodzenia. I takim ludziom rodzą się dzieci? A Ci co pragną tego cudu wielokrotnie go nie doświadczają? Gdzie tu sprawiedliwość?!?
elleni gratuluję córy. A imię bardzo ładne :-)
Lawendowy jak samopoczucie?
Cały czas myślę o Fusun. Przedwczoraj pozwoliłam sobie przeczytać jej ostatni wpis na innym forum. Czytałam i płakałam. Nadal nie mogę zrozumieć dlaczego los jest tak okrutny i zazwyczaj wszelkie nieszczęścia dotykają ludzi dobrych....
Wczoraj słyszałam w radiu o dziecku półrocznym, które umarło wskutek wygłodzenia. I takim ludziom rodzą się dzieci? A Ci co pragną tego cudu wielokrotnie go nie doświadczają? Gdzie tu sprawiedliwość?!?