Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
znam to uczucie kiedy widzi sie upragnionego maluszka na ekranie niby tak blisko a tak daleko
przede mna znowu wielkie oczekiwanie i odliczanie do kolejnego usg mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i bedzie dane mi sie cieszyc z drugiej kruszynki narazie do wszystkiego podchodze zdystansem zwlaszcza ze dalej niemoge w ten cud ciazy naturalnej uwierzyc a przede wszystkim niemam zadnych uciazliwych obiawow ktore mialam przy Nikodemie 10miesiecy temu to bylo straszne schudlam w 3pierwszych miesiacach 8kg a do konca ciazy przytylam tylko 3kg wiec bylo super a teraz
o zgrozo jem jak zwariowana i to wszystko co slodkie wiec chyba juz niebedzie mi duma rozpierac co mojej figury ojjjjjjjjj juz mi sie przytylo 2kg szok pozdrawiam serdecznie:-)
ja korzystalam do 8miesiaca i naprawde ile stresu zaoszczedzonego fakt drogie to ale niczym do zycia dzidzi ja mialam ANGELCARE i naprawde czulam sie swobodnie dziewczyny niezalujcie na to
nasza dzidzie to uratowalo kiedy bylismy w listopadzie w polsce na urlopie w nocy zaczela sie dusic zachlysla sie mlekiem i ani maz ani ja nieslyszelismy ze sie cos zlego dzieje ale nasza dzidzia dzielnie probowala sie bronic i tak sie krecila ze zeszla z plytki moniturujacej i niania zaczela piszczec wiec my na rowne nogi maz zlapal nikodema w obiecia i zaczal delikatnie oklepywac wszystko z niego wylecialo oczywiscie pojechalismy zaraz na pogotowie i resztki zostalt oczyszczone a lekarz powiedzial ze mielismy bardzo duze szczescie bo nasz skarb byl na limicie jakby nie nasza pomoc to nawet ze tak dzielnie walczyl by przegral ta walke wiec dziekuje mojej siostrze ze nasz namowila na ten zakup tak historia to nie straszenie ale zacheta by skorzystac z tego urzadzenia