• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ona - moj mowil zeby zyc normalnie, sex normalnie itd. Nie ukrywam jednak ze my zyjemy prawie w celibacie od transferu, sex zdarzyl nam sie moze z 3-4 razy :) jakos tak ... dziwne uczucie.

reklama
Dobry wieczor :)

Jak po weekendzie dziewczyny??ja zaszalalam z wyprawka ;)z ubranek prawie wszystko juz mam...zakupilam tez monitor oddechu(oby nigdy nie musial sie wlaczyc)...
Co do seksu to ja zyje w celibacie bo boje sie skurczy i w ogole, za to moj maz ma 9 miesiecy "lodzika" ;)

moj lekarz mowil ze to nic nie szkodzi tylko ze macica jest teraz bardziej ukrwiona i moze dojsc do jakiejsc infekcji albo plamienie i sie boje hehe najgorsze jest to ze mam chcice:) a meza da sie faktycznie troche oszzukaac czyms innym:)

wiem wiem dzidzia najwazniejsza hehe wiec musze sie wstrzymac

Niepokorna widzę że zaszalalas super. Ja kupuje powoli. Wczoraj byliśmy na zakupavh kupiłam rajtki, skarpetusie i ręcznik. Myślę że jak co jakiś czas kupie pare rzeczy to do porodu sie uzbiera i nie dostsne zawału przy kasie jak będę chciała kupić wszystko naraz;)
Jeśli chodzi o sex to nam zdarza się od czasu do czasu ale też mam pewne obawy.

reklama
Czlowiekowi az lepiej na sercu jak cos kupi dla dzidziusia :)
Niepokorna dokup przed porodem chociaz ze 3 ciuszki od 0 do 3.Moja szwagierka powiedziala mi ze nieraz dzieciaki w ogole w newborna sie nie mieszcza.Moja corcia w te najmniejsze ciuszki tez nie weszla :)

Milego dnie dziewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry