Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mąż mówi, że owinęłam się cała, że przytulić się nawet nie można 

. Nie żałuję że nakupiłam mu sporo ubranek tego rozmiaru mimo, że nosił je tak krótko, bo w szpitalu mój mistrz ulewania wszystko ubrudził. Synuś jak był na kontroli u pediatry jak miał 9 dni to ważył już 3700, a ubrania z rozmiaru 56 zaczynały być bardzo opięte.Sylwia :-) tak, mam niezłą siłownię, a maluchy zaczynają coraz bardziej rozrabiać i dokazywać. Nie siadają jeszcze same, próbują raczkować, na razie bardziej jak dżdżownice które usiłują podnieść drugą część ciała do góry. Próbują nawet przez sen, zaczęły spać na każdym boku i na brzuszkach, co sprawia,że jeszcze więcej razy wstaje do nich w nocy. Każdego ranka budzę się z bólem nóg. Ważą po około 9 kg, Norbuś waży o jakieś 400g więcej od siostrzyczki. Zmieniliśmy przychodnię i nie żałuję - wizyta była inna, doktor poświęcił nam więcej czasu i mówił o wielu rzeczach o jakich poprzednia pani dr nie chciała nic mówić. Ale u nas nie ma żadnego powodu do niepokoju, dzieci zdrowe i rozwijają się tak jak przystało na prawie 8 miesięcy,jedynie zakazał podawania kaszki manny, którą dodawałam im do porannego mleka. Niby można, bo na opakowaniu jest napisane,że od 6 miesiąca, ale on zabronił podawanie glutenu do 9 miesiąca. A maluchy chcą jeść wszystko, uwielbiają nowe smaki. A jak Twój Wiktorek? Pamiętam,że rośnie jak na drożdżach i szybko zmienia rozmiary ubranek na większe ;-)
. Przeraża mnie to. Ale za to rośnie mój pulpecik i gaworzy. Często z rana jak biorę go do naszego łóżka to potrafi z godzine pogadać w stylu "agu" "agiii" "ałaa". Jego uśmiech sprawia że zapominam o świecie. Ehhhh... od pewnego czasu twierdzę, że uśmiech bezzębnego jest najpiękniejszym uśmiechem (ciekawa jestem o by powiedzieli moi pacjenci na akie stwierdzenie).
, a kiedy to minęło to nie wiem) i nadal mały je w odstępach 3 godzin. I nie wiem czy robię coś nie tak czy mój synek wybrał sobie taki sposób żywienia
. Na wadze przybiera prawidłowo, w 6 tygodniach ważył 6 kg, dzisiaj skończył 10 tygodni i czuję że waga jest coraz większa. Ojej, to współczuję Ci kochana tych nocnych wycieczek, ale chyba sama będę podobna, bo już teraz mimo monitora oddechu budzę się w nocy i sprawdzam małego. Cieszę się, że zmiana przychodni okazała się dobrym wyborem i trafiłaś na dobrego specjalistę o którego (mimo pozorów) bardzo trudno w tych czasach "bylejakości".
Świetnie że maluszki uwielbiają różne smaki. Ty też dzielnie sobie radzisz z rozszerzaniem diety. Ja już się boję tego okresu. Wiktor jest na mm i według zaleceń powinnam ruszyć z nowymi już w 4 miesiącu. Przeraża mnie to. Ale za to rośnie mój pulpecik i gaworzy. Często z rana jak biorę go do naszego łóżka to potrafi z godzine pogadać w stylu "agu" "agiii" "ałaa". Jego uśmiech sprawia że zapominam o świecie. Ehhhh... od pewnego czasu twierdzę, że uśmiech bezzębnego jest najpiękniejszym uśmiechem (ciekawa jestem o by powiedzieli moi pacjenci na akie stwierdzenie).
Słońce a powiedz mi jak było z Twoimi skarbami. Chodzi mi głównie o odstępy między posiłkami. U nas już leci 3 miesiąc (dwa już mamy skończone, a kiedy to minęło to nie wiem) i nadal mały je w odstępach 3 godzin. I nie wiem czy robię coś nie tak czy mój synek wybrał sobie taki sposób żywienia
. Na wadze przybiera prawidłowo, w 6 tygodniach ważył 6 kg, dzisiaj skończył 10 tygodni i czuję że waga jest coraz większa.
Ohooo i mały się budzi. Znaczy będzie karmienie :-)
Mykam dziewczynki do mojego szczęścia